Κύπελλο Ελλάδας: Με απουσίες ο Γιούχτας κόντρα στον Εθνικό Πειραιά

Με απουσίες θα παραταχθεί ο Γιούχτας στο εκτός έδρας ματς κυπέλλου με τον Εθνικό Πειραιά, στον Ασπρόπυργο (14/11-14:00).

Κύπελλο Ελλάδας: Με απουσίες ο Γιούχτας κόντρα στον Εθνικό Πειραιά

Απουσίες της τελευταίας στιγμής καταγράφηκαν στη λίστα του προπονητή Νίκου Σουργιά, ενόψει της αναμέτρησης του Γιούχτα με τον Εθνικό Πειραιά για το κύπελλο Ελλάδας την Τετάρτη (14/11-14:00). Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στον Ασπρόπυργο είναι νοκ άουτ και αφορά στην τέταρτη φάση της διοργάνωσης, ενώ ο νικητής θα υποδεχθεί στον πέμπτο γύρο τον Ατρόμητο. Φυσικά, στις Αρχάνες προσδοκούν πως αυτοί είναι που θα αντιμετωπίσουν την ομάδα από το Περιστέρι και για να τα καταφέρουν θα πρέπει να επιστρέψουν στην Κρήτη με την νίκη επί των πειραιωτών.

Ο κόουτς των «πράσινων» δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή που αναχώρησε για την Αθήνα τους Πρινιωτάκη και Γελαδάρη, οι οποίοι έχουν επιβαρυνθεί από συνεχόμενα παιχνίδια και για το λόγο αυτό έμειναν στην Κρήτη για να γεμίσουν μπαταρίες. Εκτός πλάνων για την ομάδα του Ηρακλείου παραμένουν ο Γκίνη και ο Στακάκης που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Σε σχέση με το προηγούμενο ματς πρωταθλήματος κόντρα στο Αιγάλεω επιστρέφει ο Γκανέζος κεντρικός μέσος Μπρους που εξέτισε ποινή. Η αποστολή του Γιούχτα: Μπρους, Μάρτσι, Γιουσέφ, Αλεξόπουλος, Βρεττός, Δασκαλάκης, Θεοδωράκης, Κίσσας, Κόλα, Κόλλιας, Κορνιλάκης, Κωστανάσιος, Μακατουνάκης, Μπουτσάκης, Νοικοκυράκης, Πολυχρόνης, Ροβίθης, Τζανής, Λιπποράσε, Τουγλής και Φαζός.