Κύπελλο Ελλάδας: Ο Διαγόρας Ρόδου πέρασε στην παράταση από το Αιγάλεω (0-2)

Ο Διαγόρας Ρόδου κέρδισε στην παράταση στο Αιγάλεω με 2-0 και προκρίθηκε στην πέμπτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Διαγόρας Ρόδου πέρασε στην παράταση από το Αιγάλεω (0-2)

Μέσα σε τέσσερις ημέρες ο Διαγόρας Ρόδου κέρδισε για δεύτερη φορά το Αιγάλεω. Στο πρωτάθλημα είχε νικήσει στο νησί με 2-1, ενώ στο κύπελλο επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 στην παράταση και προκρίθηκε στην πέμπτη φάση της διοργάνωσης.

Καλύτερη η ομάδα της Ρόδου στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχε ευκαιρίες για να προηγηθεί, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τα γκολ τα πέτυχε στην παράταση. Στο 94’, ο Μανιάς με κοντινό σουτ έπειτα από φάση διαρκείας και στο 104’ ο ίδιος παίκτης με πλασέ χάρισε τη νίκη-πρόκριση στους «κυανέρυθρους», που θα αντιμετωπίσουν στον επόμενο γύρο τον Παναιτωλικό εντός έδρας.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Τσιμόπουλος, Βάρκας, Παυλάκης (110’ Μπλακσον), Ζιούλης, Ευαγγέλου, Καμαρά, Σταμένκοβιτς (72’ Ζυγκερίδης), Μπάμπης (98’ Μπάλλας), Κολλάς (72' Πέτκοβιτς), Ναζίμ (57’ Ραμίρεζ), Γκάβριτς (57’ Νταβιώτης).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ: Αυγερινός, Αρίας, Νικόλης (77’ λ. τρ. Μανωλάκης), Δημητρίου, Σταματούλλας, Μουντές, Μασούρας (83’ Μέντεζ), Λούκιτς (77’ Τσιαμτούλας), Πάρντο (54’ Αντεσίνα), Λεσάι, Μανιάς.