Κύπελλο Ελλάδας: Στα Χανιά η συνέχεια της τρίτης φάσης

Στα Χανιά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του τοπικού ΑΟΧ με τον Απόλλωνα Πόντου (17/9-16:00), στα πλαίσια της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κύπελλο Ελλάδας: Στα Χανιά η συνέχεια της τρίτης φάσης

Στα Περιβόλια των Χανίων θα διεξαχθεί την Κυριακή (17/9-16:00) μία ακόμα αναμέτρηση στα πλαίσια της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον τοπικό ΑΟΧ και τον Απόλλωνα Πόντου. Οι κρητικοί του Γιάννη Ταουσιάνη έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και για το πρωτάθλημα της Super League 2 που αρχίζει σε μία εβδομάδα και για το κύπελλο, όπου ο ΑΟΧ θέλει να προχωρήσει στη διοργάνωση, όπως σε κάθε αγωνιστική περίοδο. Στη χθεσινή προπόνηση πήρε μέρος και ο νεοαποκτηθείς Χόρχε Ντίας, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν ο Ηλίας Κυρίτσης και ο Μιχάλης Κουιρουκίδης. Αυτός που θα απουσιάσει σίγουρα είναι ο Σταύρος Παναγιώτου που υπέστη θλάση και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.

Στον Απόλλωνα Πόντου όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος ξεκίνησαν με μεγάλη καθυστέρηση τη στελέχωση του ρόστερ και την προετοιμασία. Ανέτοιμοι ακόμα οι «ροσονέρι» που στοχεύουν να βρίσκονται σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση σε μία εβδομάδα στην έναρξη του πρωταθλήματος. Από την πλευρά του ο κόουτς Σιρίλ Καλί που ανέλαβε την προηγούμενη εβδομάδα τα ηνία του Απόλλωνα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με απουσίες και θα παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα στην απαιτητική αναμέτρηση της Κρήτης.