Τελικός Κυπέλλου: Όχι της Αστυνομίας σε οπαδούς ή μαθητές - Από 20 προσκλήσεις ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Αρνητική ήταν η απάντηση της Αστυνομίας στην προοπτική παρουσίας φιλάθλων ή μαθητών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στις 24 Μαΐου.

Τελικός Κυπέλλου: Όχι της Αστυνομίας σε οπαδούς ή μαθητές - Από 20 προσκλήσεις ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Στη σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/5) στον Βόλο, για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας την ερχόμενη Τετάρτη (24/5) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, η Αστυνομία... σήκωσε απαγορευτικό σε οποιαδήποτε πρόταση, πέρα από τις 20 ονομαστικές διαπιστεύσεις για τα μέλη των διοικήσεων και τα στελέχη των ΠΑΕ.

Επίσης, ήταν αρνητική στην προοπτική παρουσίας μαθητών στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού, καθώς θα μπορούσε να δημιουργηθεί κενό ασφαλείας λόγω παρουσίας συνοδών, κηδεμόνων και γονέων.

Συνολικά 110 άνθρωποι θα παρακολουθήσουν τον τελικό. Σαράντα προσκλήσεις θα δοθούν σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (από 20), είκοσι στην ΕΠΟ και πενήντα στους χορηγούς.

Από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ, παρόντες στη σύσκεψη ήταν ο διευθύνων σύμβουλος και Α΄ Αντιπρόεδρος Γιώργος Κοσμάς, ο υπεύθυνος ασφαλείας Δημήτρης Παπαναγιώτου και ο Αλέξης Παπαναστασίου από την διοργάνωση αγώνων της ΠΑΕ. Από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης και οι υπεύθυνοι ασφαλείας της ΠΑΕ.