ΠΑΟΚ: Οριστικά εκτός τελικού ο Νάρεϊ

Το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να είναι έτοιμος ο Κάλεντ Νάρεϊ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΠΑΟΚ: Οριστικά εκτός τελικού ο Νάρεϊ

Αρκετά προβλήματα απουσιών αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ και όσο πλησιάζει η ημέρα του τελικού του Κυπέλλου είναι λογικό να γίνεται μία συγκεκριμένη διαχείριση. Ο Κάλεντ Νάρεϊ παραμένει στα… πιτς εδώ και δύο εβδομάδες και μάλιστα απέχει από κάθε δραστηριότητα.

Ο ποδοσφαιριστής εμφάνισε μικροθρομβώσεις σε αγγεία του πνεύμονα. Έτσι από την πρώτη ημέρα ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή μέχρι να φανεί από εξέταση διάλυση των θρόμβων.

Το τελευταίο διάστημα ο Νάρεϊ αισθανόταν καλύτερα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει αισιοδοξία ενόψει του τελικού του Κυπέλλου. Στον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν έδειξαν καμία διάθεση να ρισκάρουν με τον ποδοσφαιριστή, αφού προτεραιότητα έχει η υγεία του αθλητή.

Έτσι το ιατρικό τιμ αποφάσισε να σταματήσει κάθε σκέψη που υπήρχε για να παίξει ο παίκτης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Υπάρχει βεβαιότητα ότι ο παίκτης θα είναι κανονικά διαθέσιμος με την έναρξη της προετοιμασίας.