Ολυμπιακός: Δεν θα έχει ξαναγίνει να μην έχει και Χάμες και Ιν Μπομ

Πολύ πιθανό είναι ο Ολυμπιακός να μην έχει την Πέμπτη στη διάθεση του ούτε τον Χάμες Ροντρίγκες, ούτε τον Χουάνγκ Ιν Μπομ.

Ολυμπιακός: Δεν θα έχει ξαναγίνει να μην έχει και Χάμες και Ιν Μπομ

Χάμες και Ιν Μπομ είναι πολύ πιθανό να μην παίξουν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δύο ποδοσφαιριστές που έχουν αποδειχτεί πολύ σημαντικοί και οι οποίοι ασκούν μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Η συμμετοχή τους θα κρίνεται μέρα με τη μέρα, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.

Για τον Μίτσελ το πλήγμα θα είναι μεγάλο, αφού πρόκειται για δύο παίκτες που υποτίθεται ότι μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της ομάδας, ενώ ο Χάμες είναι από τους καλύτερους παίκτες σε όλα τα μεγάλα ματς.

Το θέμα είναι πως σε κανέναν αγώνα πρωταθλήματος δεν έχουν απουσιάσει και οι δύο ταυτόχρονα. Θα είναι η πρώτη φορά να μην έχει στην ενδεκάδα του λόγω προβλημάτων τον Χάμες και τον Ιν Μπομ.

Αμφότεροι δεν είχαν παίξει από επιλογή του προπονητή στα ματς Κυπέλλου με Ατρόμητο και Άρη (στο εκτός). Σε εκείνα τα παιχνίδια ο Μίτσελ ήθελε να τους δώσει ανάσες, αλλά είναι ο αγώνας της Πέμπτης είναι εντελώς διαφορετικός, αφού οι δύο ποδοσφαιριστές ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς με τον Μίτσελ να αναζητά λύσεις για να καλυφθούν τα κενά. Σαμασέκου, Μασούρας, Κανός είναι παίκτες που διεκδικούν τις θέσεις.