Ολυμπιακός: Εκτός απροόπτου με Τζολάκη στη Ν. Φιλαδέλφεια

Αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά έως την Πέμπτη (9/2), την εστία του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια θα υπερασπιστεί ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Ολυμπιακός: Εκτός απροόπτου με Τζολάκη στη Ν. Φιλαδέλφεια

Ο Μίτσελ έχει πάρει απόφαση να πορευτεί με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη στο πρωτάθλημα και με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη στα παιχνίδια του Κυπέλλου.

Ο Πασχαλάκης που κατέβασε ρολά στο 0-0 της Τούμπας απέναντι στην πρώην ομάδα του, εκτός απροόπτου δεν θα υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια την Πέμπτη (9/2).

Το πλάνο του Μίτσελ λέει ότι - αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν έως το ματς της «Αγιά Σοφιάς», τότε ο Τζολάκης θα είναι εκείνος που θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια.

Θυμίζουμε ότι ο νεαρός γκολκίπερ είχε παίξει καθοριστικό ρόλο στο να πάρει ο Ολυμπιακός το εισιτήριο πρόκρισης για τα ημιτελικά, χάρη σε μία μεγαλειώδη εμφάνιση που έκανε στο «Κλ. Βικελίδης» εναντίον του Άρη.

Ο Μίτσελ έχει εκφραστεί πολλάκις στο παρελθόν με τα καλύτερα λόγια για τον Τζολάκη και κατά συνέπεια δεν έχει λόγο να μην τον ξεκινήσει απέναντι στην ΑΕΚ.

Στο χέρι του Κρητικού γκολκίπερ είναι να δείξει για ακόμη μία φορά στον προπονητή του ότι ορθώς ο προπονητής του σκοπεύει να τον εμπιστευτεί σε ένα τόσο ιδιαίτερων συνθηκών παιχνίδι, όπως θα είναι αυτό κόντρα στην ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια.