Ολυμπιακός: Εμφάνιση καριέρας ο Τζολάκης, η κριτική των παικτών

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης με την απόκρουση στο πέναλτι του Άρη και όποτε χρειάστηκε ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού. Η κριτική των παικτών του Μίτσελ. 

Ολυμπιακός: Εμφάνιση καριέρας ο Τζολάκης, η κριτική των παικτών

Με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη να κάνει την σπουδαιότερη εμφάνιση στην έως τώρα πορεία του στον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Καλή απόδοση και από άλλους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δίχως να κάνουν κάτι εντυπωσιακό, αλλά να έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Η κριτική των παικτών του Μίτσελ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Η μεγαλύτερη βραδιά της καριέρας του και ο πρωταγωνιστής για την πρόκριση, με την απόκρουση στο πέναλτι και τις προηγούμενες.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Κάπως βαρύς στο πρώτο μέρος και με φάσεις από την πλευρά του, αλλά στο δεύτερο ο Βραζιλιάνος ανέβηκε πολύ, έκανε ωραίες ενέργειες επιθετικά και αποφασιστικά κοψίματα

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Πολύ καλό παιχνίδι με σημαντική παρουσία στην άμυνα του Ολυμπιακού και σε αρκετές φάσεις.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΪ: Είχε περισσότερες νίκες και λιγότερες ήττες απέναντι στον Γκρέι, αλλά μία από τις τελευταίες κόστισε την αποβολή του και το πέναλτι.

ΜΑΡΙΟΣ ΒΡΟΥΣΑΪ: Είχε καλή παρουσία ως αριστερός μπακ, με συνεργασία από την πλευρά με τον Μασούρα.

ΓΙΑΝ ΕΜΒΙΛΑ: Έδωσε τις μάχες του στη μεσαία γραμμή και είχε προσφορά ειδικά στο δεύτερο μέρος.

ΝΤΙΑΝΤΙΕ ΣΑΜΑΣΕΚΟΥ: Αρκετά κλεψίματα μπάλας και ανασταλτικό παιχνίδι με ουσία, ενώ παρότι οι μπαλιές του δεν ήταν συνήθως επιτυχημένες μπροστά, αυτή στο γκολ του Ελ Αραμπί ήταν άκρως αποτελεσματική. Ήταν πολύτιμη η παρουσία του σε ένα τέτοιο ματς.

ΠΕΠ ΜΠΙΕΛ: Εξαιρετικό ματς, με βοήθειες σε όλους τους χώρους, δυναμισμό και πολύ τρέξιμο. Δημιούργησε και μια δυο ευκαιρίες στο πρώτο μέρος.

ΜΑΤΙΕ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Καλή προσπάθεια στην επιστροφή του έπειτα από καιρό στην ενδεκάδα. Κράτησε μπάλα όσο μπορούσε, σίγουρα στα μαρκαρίσματα δεν είχε πάντα επιτυχίες, αλλά έβγαλε ξανά πείσμα και ποιότητα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Μπορούσε να σκοράρει στο πρώτο μέρος, όπου είχε αρκετά τρεξίματα και μία πολύ καλή σέντρα στον Μπακαμπού στο ξεκίνημα. Βοήθησε για την πρόκριση.

ΣΙΝΤΡΙΚ ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ: Είχε τις ευκαιρίες του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο και δεν τις τελείωσε καλά.

ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Μπήκε για να κρατήσει μπάλα και να κάνει πιο δημιουργική την ομάδα του και το προσπάθησε. Δεν είχε καλά σουτ όταν δόθηκε η ευκαιρία.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Με τον πιο απλό τρόπο βρήκε το γκολ της νίκης και έβγαλε από κάθε άγχος την ομάδα του στα τελευταία λεπτά.

ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Θέλησε να γίνει απειλητικός δεν πήρε καλές πάσες δεν έκανε και ο ίδιος στο μικρό διάστημα της συμμετοχής του.

ΠΑΠΕ ΣΙΣΕ: Μπήκε μετά την αποβολή για να παίξει στόπερ, έκανε ένα λάθος στο τέλος.

ΡΑΜΟΝ: Μπήκε για λίγο να βοηθήσει και αυτός στα τρεξίματα.