Ολυμπιακός: Η «κάψα» του Μίτσελ με Ιν Μπομ και η επιθυμία του για το «Κλ. Βικελίδης»

Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ απαραίτητο «συστατικό» για τον Μίτσελ στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» (25/1, 19.30), αρκεί να βρεθεί στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας.

Ολυμπιακός: Η «κάψα» του Μίτσελ με Ιν Μπομ και η επιθυμία του για το «Κλ. Βικελίδης»

Αν λάβουμε υπόψη κάποια «μηνύματα» που προήλθαν από την τελευταία προπόνηση στον Ρέντη, τότε ο Μίτσελ είναι ξεκάθαρο ότι θέλει οπωσδήποτε τον Χουάνγκ Ιν Μπομ στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» την Τετάρτη (25/1, 19.30).

Ο Νοτιοκορεάτης χαφ παρουσίασε σημάδια κόπωσης στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και αυτό είναι που κάνει διστακτικό τον Μίτσελ για το αν θα τον ξεκινήσει ή όχι. Η επιθυμία του Ισπανού είναι ολοφάνερη. Θεωρεί υπεραπαραίτητο «συστατικό» τον Ιν Μπομ στη «μάχη» του Χαριλάου.

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι οριστικά θα τον δούμε στο αρχικό σχήμα. Η παρουσία του στην ενδεκάδα θα εξαρτηθεί από την κατάσταση στην οποία είναι σήμερα λίγη ώρα πριν από τη σέντρα. Θα γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις, θα βάλει κάτω όλα τα δεδομένα ο Μίτσελ και αναλόγως θα αποφασίσει. Η κόπωση που κυρίευσε τον Ιν Μπομ στο Περιστέρι ήταν τόσο εμφανής που ο Νοτιοκορεάτης έκανε λάθη που δεν είχε κάνει ολόκληρη τη σεζόν! Αποδείχθηκε στην πράξη ότι θα έπρεπε να τον διαχειριστεί διαφορετικά ο Μίτσελ στον μεσοβδόμαδο πρώτο προημιτελικό με τον Άρη στο Φάληρο.

Αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν. Ο Μίτσελ θα περιμένει έως την τελευταία στιγμή τον Χουάνγκ και σκοπός του είναι να κατεβάσει στο τέλος την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, είτε σε επίπεδο προσώπων/προσωπικοτήτων, είτε σε επίπεδο ετοιμότητας.