Λαμία: Με πολλές αλλαγές στο κύπελλο

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί η Λαμία στην αυριανή (18/1, 14:00) πρώτη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στις Σέρρες, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Λαμία: Με πολλές αλλαγές στο κύπελλο

Η δυναμικότητα του αντιπάλου (που αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική), αλλά κυρίως ο επερχόμενος «τελικός» παραμονής με τον Λεβαδειακό, οδήγησαν τον Σάββα Παντελίδη στην απόφαση να αφήσει εκτός αποστολής αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές, όπως οι Γκοράνοφ, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Μπεχαράνο, Μανούσος, Βέργος, Ρόμανιτς. Αντίθετα, στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού βρίσκονται για πρώτη φορά οι νεοαποκτηθέντες Νικοπολίδης και Αμπάντα, ενώ επιστρέφει και ο Αντέτζο, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: Σαράνοφ, Τρόπουλος, Νικοπολίδης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Σιμόν, Μπάμπης, Τσιλούλης, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Γιακουμάκης, Ντε Βινσέντι, Κοντονίκος, Τσούκαλος.

Τέλος η ΠΑΕ Λαμία ευχαρίστησε θερμά την ΠΑΕ Πανσερραϊκός για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων για την απογευματινή προπόνηση της ομάδας.