Κωτσόπουλος: «Χαρούμενος που παίξαμε με εννιά Έλληνες»

Κώστας Κωτσόπουλος και Γιώργος Τζοβάρας ήταν οι σκόρερ του Ατρόμητου στο παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό και μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησαν για τους εννιά Έλληνες παίκτες που είχε η ενδεκάδα.

Κωτσόπουλος: «Χαρούμενος που παίξαμε με εννιά Έλληνες»

Ο Γιώργος Τζοβάρας πέτυχε το πρώτο γκολ του Ατρόμητου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε:

«Καλό παιχνίδι έγινε και πήραμε κι εμείς την ευκαιρία μας. Δείξαμε ποιοι είμαστε. Χαρήκαμε που βοηθήσαμε πολύ με τα τέρματά μας για να πάρουμε μία ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό.

Είμαστε ένα δεμένο ρόστερ. Και οι ξένοι παίκτες , αλλά και οι Έλληνες είμαστε όλοι μαζί και φαίνεται στο γήπεδο. Είτε παίζουν 10 Έλληνες, είτε 10 ξένοι, εμείς βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είμαι χαρούμενος για την προσπάθειά μας σήμερα και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε σκληρά και ταπεινά για να έχουμε ανάλογες εμφανίσεις στη συνέχεια».

Ο Κώστας Κωτσόπουλος από την πλευρά του έκανε το 2-2 για τους Περιστεριώτες και μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του είχε στην ενδεκάδα της εννιά Έλληνες ποδοσφαιριστές.

«Είμαι χαρούμενος που κατεβήκαμε εννιά Έλληνες στην ενδεκάδα απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες, αν όχι την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είχα έναν δύσκολο τραυματισμό πέρσι, έχω περάσει πολύ δύσκολα και το ξέρουν η οικογένειά μου, η αρραβωνιαστικιά μου και στους φίλους μου που ήταν πάντα δίπλα μου. Τους αφιερώνω το γκολ», είπε ο Κωτσόπουλος και συνέχισε: «Είμαστε πρώτη φορά με εννιά Έλληνες στην ενδεκάδα. Εχουμε πολύ καλούς ξένους παίκτες στην ομάδα, αλλά γενικότερα και στις άλλες ομάδες υπάρχουν πολύ καλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές».