Βόλος – Παναθηναϊκός 0-2: Πέρασε με δεύτερη νίκη στους «8», όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε με δεύτερη νίκη επί του Βόλου (0-2) και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στους «8» του κυπέλλου

Βόλος – Παναθηναϊκός 0-2: Πέρασε με δεύτερη νίκη στους «8», όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ

Εύκολα πέρασε ο Παναθηναϊκός και από τον Βόλο, στη ρεβάνς του 3-0 για την φάση των «16» στο κύπελλο. Οι πράσινοι, αν και με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους ήταν ανώτεροι από τους γηπεδούχους -που με τη σειρά τους παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες- επικράτησαν και στο δεύτερο ματς (2-0) της σειράς, στο Πανθεσσαλικό.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός πέρασε όπως αναμενόταν στον προημιτελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη πλευρά, ο Βόλος συμπλήρωσε έξι ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο δίχως νίκη, αλλά και χωρίς να πετύχει έστω ένα γκολ!

ΤΑ ΓΚΟΛ
40’: Ο Ιωαννίδης κυνήγησε μια θεωρητικά χαμένη φάση, εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία των Ασλανίδη, Κότνικ, πέρασε και τον γκολκίπερ του Βόλου και την κατάλληλη στιγμή γύρισε τη μπάλα προς το πέναλτι, όπου ο Τσέριν με αριστερό πλασέ έστειλε τη μπάλα στην άδεια εστία (0-1).
80’: Ο Μπερνάρ εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Σάντσες πήρε την κεφαλιά και ο Σπόραρ με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Η μικρογραφία
Βόλος-Παναθηναϊκός 0-2
Γήπεδο: Πανθεσσαλικό
Σκόρερ: 40’ Τσέριν, 80' Σπόραρ.
Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Βέρμπιτς, Ουές.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Ταχάτος, Ουές, Ασλανίδης, Σιέλης, Μεταξάς (66’ Ντέλετιτς), Μεθκίδα, Καρτάλης, Γκάγκι (66’ Μπαριέντος), Τσιρίνος (66’ Τσελεμπάκης), Κούτσιας (46’ Οζέγκοβιτς).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Σάντσες, Πούχατς (75’ Παλάσιος), Σάρλια, Πούγγουρας, Πέρεθ (64’ Σπόραρ), Τσοκάι, Τσέριν, Βαγιαννίδης (82’ Κουρμπέλης), Βέρμπιτς (64’ Μπερνάρ), Ιωαννίδης (82’ Κώτσιρας).