Ολυμπιακός: Περιμένουν αρκετό κόσμο με Ατρόμητο

Το φιλικό με τη Νότιγχαμ είχε γίνει σε ημέρα με δύο αγώνες για το Μουντιάλ και μάλιστα ανάμεσα σε αυτούς (με Γαλλία - Αγγλία εκείνο το βράδυ), αλλά και πάλι υπήρξαν αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού που είχαν πάει στο γήπεδο.

Ολυμπιακός: Περιμένουν αρκετό κόσμο με Ατρόμητο

Απόψε, παρά το γεγονός ότι είναι εργάσιμη ημέρα, η επιστροφή στους επίσημους αγώνες για την πειραϊκή ομάδα θα προσελκύσει περισσότερους οπαδούς της και ήδη υπάρχει καλή προπώληση των εισιτηρίων. Η διάθεσή τους συνεχίζεται και σήμερα έως την έναρξη ου αγώνα, με τις τιμές να είναι από δέκα έως πενήντα ευρώ και να υπάρχουν κοινωνικές προσφορές εκ μέρους των «ερυθρόλευκων». Γενικά υπάρχει διάθεση από τον κόσμο να βρεθεί ξανά μετά από καιρό για επίσημο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα της δουλειάς που έγιναν από Μίτσελ και παίκτες κατά τη διάρκεια της διακοπής, ώστε να παρουσιαστεί βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα από την ομάδα.

Παρών ο Ροντινέι, συνεχίζονται οι διακρίσεις

Ο Ροντινέι θα είναι απόψε στο γήπεδο και θα δει για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό καθώς δεν είχε προλάβει να πάει στο Καραϊσκάκη για το φιλικό με τη Νότιγχαμ αμέσως μετά την άφιξή του στην Ελλάδα. Ο Βραζιλιάνος μπακ συνεχίζει κανονικά τη δουλειά στον Ρέντη και προετοιμάζεται πυρετωδώς, ώστε να είναι πανέτοιμος με το νέο έτος, όταν και θα έχει πια δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της νέας ομάδας του.

Εν τω μεταξύ, στη Βραζιλία συνεχίζονται διάφορα δημοσιεύματα ή αναφορές στον 30χρονο ποδοσφαιριστή, με επίκεντρο πάντα τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αλλά και ότι θα έπρεπε να είναι στην αποστολή της Εθνικής για το Μουντιάλ. Για την αξία του Ροντινέι και τη μεταγραφική απώλεια της Ρίβερ Πλέιτ που επιχείρησε να τον αποκτήσει μίλησε και ο παλιός Χιλιανός διεθνής άσος Μαρσέλο Σάλας, ενώ σε μία ιδανική ενδεκάδα από τον… Ριβάλντο για τους παίκτες που ξεχώρισαν στο φετινό πρωτάθλημα της χώρας ο Ροντινέι ήταν μέσα στις επιλογές του τεράστιου βετεράνου ποδοσφαιριστή, όπως και ο Σκάρπα.