Λαμία - Καλλιθέα 1-1: Μπεχαράνο και δοκάρι γλίτωσαν τους Φθιώτες από ήττα στο ντεμπούτο Παντελίδη!

Η Καλλιθέα στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της Λαμίας προηγήθηκε 1-0 (Λουκίνας, 80') στη Φθιώτιδα, αλλά ο Μπεχαράνο ισοφάρισε (88'), 1-1 και στις καθυστερήσεις του πρώτου αγώνα  για την φάση των «16» του Κυπέλλου, ο Κυνηγόπουλος είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους

Λαμία - Καλλιθέα 1-1: Μπεχαράνο και δοκάρι γλίτωσαν τους Φθιώτες από ήττα στο ντεμπούτο Παντελίδη!

Στις αρχές του νέου έτους (11/12/01) θα κριθεί το ποια ομάδα θα περάσει από το ζευγάρια Λαμίας - Καλλιθέας αφού η μεταξύ τους αναμέτρηση, πρώτη για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, στο «Αθ. Διάκος» έληξε ισόπαλη 1-1.

Σίγουρα όχι το αποτέλεσμα, αλλά ούτε κι η εμφάνιση που περίμενε ο Σάββας Παντελίδης, στο ντεμπούτο του στον πάγκο των γηπεδούχων.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με τον Κυνηγόπουλο, στην κόντρα, αλλά ο Γκαραβέλης τον νίκησε στο πλασέ του όταν βρέθηκε απέναντι του.

Ακολούθως οι Φθιώτες ανέβασαν απόδοση και με τους Μανούσο και Τσιλούλη είχαν ευκαιρίες για ν' ανοίξουν το σκορ αλλά είτε δεν βρήκαν στόχο είτε τις εξουδετέρωσε ο Πάντος.

Στην επανάληψη η Αθηναϊκή ομάδα όχι μόνο ισορρόπησε αλλά είχε τις καλύτερες στιγμές με τους Νίλι, Τσιντώνη και Κυνηγόπουλο να μην μπορούν να τις αξιοποιήσουν.

Ο Ντεμέτριους που είχε δημιουργήσει την πρώτη εξ αυτών στο 80' πραγματοποίησε ένα απίθανο σόλο περνώντας τρεις αντιπάλους του πριν στρώσει στον αμαρκάριστο Λουκίνα που πλάσαρε εύστοχα τον εξερχόμενο Γκαραβέλη για το 0-1.

Ωστόσο η Λαμία αντέδρασε οκτώ λεπτά αργότερα. Ο Σλίβκα από αριστερά σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι κι ο Μπεχαράνο με δυνατό άλμα, στο ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Πάντο που έβαλε το χέρι του στην μπάλα αλλά δεν κατάφερε ν' αποτρέψει την ισοφάριση...

Αντίθετα στις καθυστερήσεις ο Γκαραβέλης με την παρέμβαση του σε σουτ του Κυνηγόπουλου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και να περάσει...σαδιστικά παράλληλα με τη γραμμή αποτρέποντας νέο προβάδισμα της αθηναϊκής ομάδας.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΜΙΑ –ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1-1

Γήπεδο: «Αθ. Διάκος» (Λαμία)

Σκόρερς: 88' Μπεχαράνο - 81' Λουκίνας

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας).

Κίτρινες κάρτες: Αντέτζο - Νίλι, Μπουλούλης.

Κόκκινες κάρτες: -

ΛΑΜΙΑ (Σάββας Παντελίδης): Γκαραβέλης-Σιμόν (84’ Προβιδάκης), Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ (62’ Μποάκιε)- Νούνιες, Τζανδάρης (62’ Σλίβκα), Ντε Βινσέντι-Γιακουμάκης (46' Μπεχαράνο), Τσιλούλης (62’ Σαραμαντάς), Μανούσος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Σίμος): Πάντος-Μανθάτης, Καινούργιος (70’ Βασιλούδης), Ευαγγέλου, Κολτσίδας-Καμπρέρα (λ.τρ. 54’ Μπουλούλης), Νίλι, Τσιντώνης-Κωστανάσιος (70’ Λουκίνας), Ντεμέτριους (89' Λάσκαρης), Κυνηγόπουλος.