Απόλλων Παραλιμνίου-Άγιος Νικόλαος 2-2: Ματσάρα και όλα ανοιχτά

Απόλλων Παραλιμνίου και Άγιος Νικόλαος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 για την φάση των «16» του Κυπέλλου σε ένα χορταστικό ματς και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς. 

Απόλλων Παραλιμνίου-Άγιος Νικόλαος 2-2: Ματσάρα και όλα ανοιχτά

Ισόπαλη 2-2 ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια αναμέτρηση της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ του Απόλλωνα Παραλιμνίου και του ΑΟ Αγίου Νικολάου.

Έτσι, έμεινε ανοιχτή η υπόθεση-πρόκριση για τις δύο εκπροσώπους της Γ΄ Εθνικής οι οποίες συνεχίζουν στον θεσμό. Η ομάδα των Σερρών προηγήθηκε μόλις στο 11ο λεπτό με τον Γκέκα, όμως οι Κρητικοί «απάντησαν» γρήγορα και έφεραν το ματς στα ίσα στο 17' με τον Μηνά.

Ξανά ο Γκέκας -αυτή την φορά με πέναλτι- έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 62', όμως ο Σέχου (ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή) διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 76'.

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)
Οι ενδεκάδες:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Νομικός, Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης, Κωνσταντινίδης, Γκούμας, Γεωργιάδης, Γκέκας (73΄ Κιουτσεκτσίδης), Ελέζι (80΄ Καρατλίδης), Πέτρου, Παπαδόπουλος, Τζαμπέγια (89΄ Γάκης)
ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Γιαγκιόζης, Γωνιωτάκης (63΄ Τσανάι), Ζέλιος, Φουκαράκης, Λάμπρου, Μπότε (86΄ Νοκάι), Κίττος, Μπαράτα (71΄ Σέχου), Μελισσόπουλος (86΄ Τζιλάι), Μηνάς, Χίσι