Ολυμπιακός: Ο τραυματισμός του Χάμες και οι πιθανότητες για Ατρόμητο

Ο Χάμες Ροντρίγκες που έμεινε εκτός φιλικού του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αναμένεται να είναι παρών με τον Ατρόμητο στο ματς Κυπέλλου της Πέμπτης (15/12).

Ολυμπιακός: Ο τραυματισμός του Χάμες και οι πιθανότητες για Ατρόμητο

Ο Χάμες Ροντρίγκες ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις στον προσαγωγό λίγες ώρες πριν από το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και για αυτό το λόγο αποφασίστηκε να προφυλαχθεί και να μην αγωνιστεί καθόλου κόντρα στους Άγγλους.

Το πλάνο φυσικά του Μίτσελ δεν είναι άλλο από το να τον έχει διαθέσιμο για το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη την προσεχή Πέμπτη (15/12).

Από την πρώτη στιγμή το κλίμα που προέκυπτε από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο ήταν ότι αναμένεται να είναι παρών στο παιχνίδι με τους Περιστεριώτες.

Βέβαια, υπάρχουν τρεις προπονήσεις έως το πρώτο ματς Κυπέλλου τη φετινή χρονιά για τον Ολυμπιακό, αλλά οι πιθανότητες είναι υπέρ της παρουσίας του Χάμες - σε πρώτη φάση- στην αποστολή του αγώνα.

Από εκεί και πέρα, ακόμα και να μην καταφέρει να παίξει βασικός, ο Μίτσελ έχει ένα σωρό επιλογές πλέον για τη θέση πίσω από τον φορ, με πρώτη-πρώτη φυσικά την επιλογή του Κώστα Φορτούνη.