Λεβαδειακός: Εκτός ξανά ο Μπελμόντ, μέσα οι Βέρρης, Τσάρας

Οι Βέρρης, Τσάρας υπέγραψαν συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό και είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΛ. Εκτός ο Μπελμόντ. 

Λεβαδειακός: Εκτός ξανά ο Μπελμόντ, μέσα οι Βέρρης, Τσάρας

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιάσμινκο Βέλιτς άφησε εκτός αποστολής τον Μπελμόντ που δεν είναι έτοιμος όπως και τους Πέτρε, Ντεντάκη, Βήχο, Συμελίδη και Ρέγκις.

Σε σχέση με το ματς στον Βόλο, αποκλείστηκαν από τον αγώνα με την ΑΕΛ για το Κύπελλο, οι Μάρκοβιτς, Βρακάς, Λιάγκας και μπήκαν στην αποστολή οι Σαντομιέρσκι, Βέρρης, Τσάρας.

Η αποστολή: Σαντομιέρσκι, Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Τόρο, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μεχία, Μουτίνιο, Σκβάρκα, Βινίσιους, Γιαννιώτας, Δούμτσιος, Κωνσταντινίδης, Νίκας, Παναγιώτου, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Τσιριγώτης, Βέρρης και Τσάρας. Οι δυο τελευταίοι υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με δύο εξαιρετικά ταλαντούχους 16χρονους ποδοσφαιριστές, τους Νίκο Τσάρα και Κωνσταντίνο Βέρρη.

Ο Λεβαδειακός στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά της ακαδημίας του, κάνοντας επαγγελματίες δύο ιδιαίτερα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής μας.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός Νίκος Τσάρας (13/3/2006) και ο δεξιός μπακ Κωνσταντίνος Βέρρης (7/6/2006) συμμετείχαν το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, έχοντας ξεχωρίσει με τα προσόντα τους στην εξαιρετική Κ17 του Λεβαδειακού, που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League.

Τόσο ο Νίκος Τσάρας, όσο κι ο Κωνσταντίνος Βέρρης αποτελούν ανακαλύψεις του τμήματος σκάουτινγκ του συλλόγου μας, ερχόμενοι στον Λεβαδειακό το καλοκαίρι του 2022 από τη Λαμία και τη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Ο Λεβαδειακός θα συνεχίσει να στηρίζει τα δικά του παιδιά, αποδεικνύοντας ότι έχει ένα στέρεο παρόν, αλλά κι ένα λαμπρό μέλλον».