Αλήθεια, ποιοι είναι οι υποκριτές;

Αλήθεια, βλέποντας το πανό των οπαδών του ΠΑΟΚ που ζητούν μετακινήσεις στα εκτός έδρας παιχνίδια, αναρωτιέσαι ποιοι είναι πραγματικά οι υποκριτές; 

Αλήθεια, ποιοι είναι οι υποκριτές;

Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα Κύπελλο ύστερα από 8 χρόνια, ο ΠΑΟΚ που μέσα στη χρονιά μιλούσε ακόμη και για τρεις στόχους (!), έμεινε με άδεια χέρια αλλά αυτό που μας έμεινε από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το Σάββατο (21/5) το βράδυ, είναι το πανό των εκδρομέων από τη Θεσσαλονίκη.

«Ναι στις μετακινήσεις των οπαδών» έγραφε το πανό στην εξέδρα του ΠΑΟΚ, με τους οπαδούς του να κάνουν μάλιστα λόγο για υποκριτές. Ειλικρινά, ύστερα από όσα θλιβερά συνέβησαν, αναρωτιέσαι ποιοι είναι πραγματικά οι υποκριτές;

Πώς είναι δυνατόν οπαδοί να παίρνουν εισιτήρια, να κάνουν εκδρομή για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα στην Αθήνα, ύστερα από πάρα πολύ καιρό και το πρώτο πράγμα που θέλουν είναι να σπάσουν κάγκελα, να πετάξουν πέτρες, τσιμέντα, καπνογόνα, να έρθουν στα χέρια με την αστυνομία και να ψάχνουν τρόπους για να μπουν στο γήπεδο και να πλακωθούν με τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.

Αλήθεια, αυτές τις μετακινήσεις ονειρεύονται κάποιοι; Αυτές είναι οι εκδρομές που θέλουν; Τη στιγμή που τον προηγούμενο μήνα είδαμε οπαδούς του Άρη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και «ερυθρόλευκους» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αλλά και «κίτρινους» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, ήρθε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για να βάλει τέλος στα όνειρα των μετακινήσεων.

Εκείνοι λοιπόν που κρέμασαν το πανό στο ΟΑΚΑ και μιλούσαν για υποκριτές, είναι οι ίδιοι που…έσκαψαν τον λάκκο για να μπουν μέσα – για ακόμη μια φορά – όλοι οι οπαδοί, όλων των ομάδων.

Στα λόγια είμαστε όλοι πρώτοι. Στην πράξη έχουμε ένα…θεματάκι.

ΥΓ: Ειλικρινά, θέλει θράσος για να παίρνεις το Κύπελλο Ελλάδας και να μην το δίνεις στους παίκτες, ύστερα από αυτόν τον τελικό… παρωδία. Πότε θα καταλάβετε σε αυτή τη χώρα πως δεν είστε εσείς οι πρωταγωνιστές; Σταματήστε επιτέλους. Έχετε κουράσει.