Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Οι οδηγίες της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δίνει οδηγίες για όσους προσέλθουν στο ΟΑΚΑ για τον τελικό Κυπέλλου Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ το Σάββατο (20/5, 20:00). Οι θύρες θα ανοίξουν στις 16:00.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Οι οδηγίες της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου

H EΠΟ γνωστοποίησε τα ισχύοντα μέτρα σχετικά με τους όρους οργάνωσης του τελικού Κυπέλλου, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (20:00, Cosmote Sport 1 HD), βάσει του επιχειρησιακού σχεδίου της Αστυνομίας. Οι θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας θα ανοίξουν τέσσερις ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης, στις 16:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα ισχύοντα αναφορικά με τους όρους οργάνωσης του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Λουξ 2022, βάσει του επιχειρησιακού σχεδίου της Αστυνομίας.

1. Οι θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας θα ανοίξουν για το κοινό στις 16:00, δηλαδή τέσσερις ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του Τελικού (20:00).

2. Η Ε.Π.Ο. απευθύνει θερμή παράκληση προς όλους όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, πρόσκληση ή διαπίστευση, να προσέλθουν στο ΟΑΚΑ όσο το δυνατόν νωρίτερα, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν στις πολλαπλές ζώνες ελέγχου και από τα ιδιαιτέρως αυστηρά μέτρα ασφαλείας που ενδεχομένως να προκαλέσουν καθυστερήσεις στην είσοδο των φιλάθλων στις κερκίδες.

3. Άπαντες πρέπει να έχουν απαραιτήτως μαζί τους στοιχεία ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο κτλ) διότι θα χρειαστεί να τα επιδείξουν για να εισέλθουν στην εγκατάσταση.

4. Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα, η εγκατάσταση θα τελεί υπό τον έλεγχο της Αστυνομίας και καθίσταται σαφές ότι η προσέγγιση του ΟΑΚΑ δεν θα είναι δυνατή για οιονδήποτε δεν έχει στην κατοχή του εισιτήρια ή προσκλήσεις ή διαπιστεύσεις.

5. Σημειώνεται ότι: Όσοι έχουν εισιτήρια για την Θύρα 23 θα εισέλθουν από την Θύρα 19, ενώ όσοι έχουν εισιτήρια για την Θύρα 31 θα εισέλθουν από την Θύρα 29».