ΠΑΟΚ: Ζητά μέτρα για την ασφαλή μετάβαση των οπαδών του στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επιστολή της στον Υπουργό Μεταφορών και τις εταιρίες που διαχειρίζονται την εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, ζητά μέτρα για την ασφαλή μετάβαση των οπαδών της στην Αθήνα.

ΠΑΟΚ: Ζητά μέτρα για την ασφαλή μετάβαση των οπαδών του στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας

Την ασφαλή μετάβαση των φιλάθλων του στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό, θέλει να εξασφαλίσει ο ΠΑΟΚ με επιστολή του στον Υπουργό Μεταφορών και τις εταιρίες που διαχειρίζονται την εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

Για αυτόν τον λόγο έστειλε επιστολή προς τον υπουργό μεταφορών καθώς και στις τέσσερις εταιρίες που διαχειρίζονται την εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, ζητώντας την λήψη μέτρων ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής, έγκαιρη και χωρίς καθυστερήσεις μετάβαση (και επιστροφή) των φιλάθλων της ομάδας που θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα για τον τελικό κυπέλλου.

Αναφορά γίνεται στις πολύωρες καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν σε προηγούμενους τελικούς λόγω του μεγάλου όγκου των εκδρομέων. Σε αυτό το πλαίσιο υποβλήθηκε αίτημα ώστε οι εκδρομείς να διέλθουν από τα διόδια χωρίς στάση.

Για τους επιπρόσθετους λόγους ισονομίας και ισότητας όπως αναφέρει η επιστολή, λόγω της οικονομικής επιβάρυνσης των φιλάθλων από την Βόρεια Ελλάδα σε σχέση με τους υπόλοιπους.