Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα του Ολυμπιακού που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς όλες τις προηγούμενες ημέρες κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και δεν έδειξε τι είχε στο μυαλό του για την κρίσιμη αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Πορτογάλος τελικά κατέληξε σε μία ενδεκάδα με σχηματισμό 4-3-3. Ο Βατσλίκ θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού. Ο Λαλά θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό. Ο Παπασταθόπουλος θα είναι ο ένας στόπερ και στο πλευρό του θα παίξει ο Μανωλάς που επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα.

Στη μεσαία γραμμή εμπιστεύεται ξανά μία τριάδα με την οποία πορεύτηκε τη μεγαλύτερη διάρκεια της περσινής σεζόν. Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης και Εμβιλά ξεκινούν βασικού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Στην επίθεση επέλεξε στην κορυφή τον Τικίνιο και όχι τον Ελ Αραμπί που ήταν το φαβορί, ενώ στα άκρα ξεκινούν οι Μασούρας, Ροντρίγκες.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μαντί, Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες, Τικίνιο