Μαρτίνς: «Όποιος βρίσκεται στον Ολυμπιακό έχει ποιότητα, δεν μετανιώνω για τις αποφάσεις μου!» (vid)

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στο πώς έφτασε η ομάδα του να περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου μέσα από ένα ματς – θρίλερ με τον Παναιτωλικό.

Μαρτίνς: «Όποιος βρίσκεται στον Ολυμπιακό έχει ποιότητα, δεν μετανιώνω για τις αποφάσεις μου!» (vid)

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το 3-1 επι του Παναιτωλικού που έφτασε μέχρι και την παράταση για να χαρίσει την πρόκριση στον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Σήμερα ήταν δύσκολο, δεν μπορείς να κερδίσεις εύκολα τον Παναιτωλικό που έχει ποιότητα και δεν παραδίδεται ποτέ. Έχει καλή φυσική κατάσταση ο αντίπαλος και μας δυσκόλεψε. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και κυρίως στα 30 λεπτά με ποιότητα και κυκλοφορία. Είχαμε ανωτερότητα, αλλά ο Παναιτωλικός μας πίεσε και να μας ισοφαρίσει. Φαινόταν ότι το ματς δεν θα ήταν εύκολο να τελειώσει όπως θέλαμε. Πήγαμε στην παράταση. Πίστευα στο δεύτερο ημίχρονο ότι θα δείχναμε την ποιότητα που θέλουμε, αλλά δεν το κάναμε. Ο Παναιτωλικός έδειξε ότι είναι μία δύσκολη ομάδα».

Για το αν θα πηγαίνει με ροτέισον στο Κύπελλο έως το τέλος: «Η ομάδα μας έχει πολλά νέα παιδιά και χρειάζονται χρόνο και ρυθμό να αποκτήσουν. Τους δόθηκε η ευκαιρία σήμερα και θα τους ξαναδοθεί. Όποιος βρίσκεται στον Ολυμπιακό έχει ποιότητα. Δεν μετανιώνω ποτέ για τις αποφάσεις που παίρνω, γιατί όλα τα παιδιά το αξίζουν. Όλοι έχουν επιλεχθεί από εμένα και θα παίρνουν πάντοτε ευκαιρίες».

Για τα 200 ματς: «Μου αρέσει που συμπλήρωσα 200 παιχνίδια, τα έχω απολαύσει και είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό».