Αγανακτισμένοι οπαδοί του Άρη σταμάτησαν το πούλμαν και κατέβασαν τους παίκτες για εξηγήσεις

Έξαλλοι οπαδοί του Άρη, μετά τον αποκλεισμό από τη Λαμία στο Κύπελλο, περίμεναν την αποστολή της ομάδας στα διόδια των Μαλγάρων.

Αγανακτισμένοι οπαδοί του Άρη σταμάτησαν το πούλμαν και κατέβασαν τους παίκτες για εξηγήσεις

Περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/1) περίπου 80 οπαδοί της ομάδας, σταμάτησαν το πούλμαν της αποστολής, που επέστρεφε από την Λαμία, υποχρέωσαν τους ποδοσφαιριστές να κατέβουν από αυτό και ζήτησαν εξηγήσεις από ποδοσφαιριστές και προπονητές για τον ντροπιαστικό -όπως τον χαρακτήρισαν- αποκλεισμό στο Κύπελλο.

«Ντροπή σας. Τρία παιχνίδια με την Λαμία και δεν μπορέσατε να βάλετε ένα γκολ. Στην Λαμία! Γελάει μαζί σας όλη η Ελλάδα. Δεν γίνεται να μας ξεφτιλίζετε έτσι. Πρέπει να ντρέπεστε. Πείτε μας τι φταίει. Μιλήστε! Είστε απλήρωτοι;», τους είπαν σε έντονο ύφος, ενώ κάποιοι ζήτησαν εξηγήσεις από τον Άκη Μάντζιο για το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει σκοράρει σε κανένα από τα 5 παιχνίδια που έχει δώσει μέσα στο 2022, αλλά πολύ περισσότερο για την έλλειψη πάθους και κακή νοοτροπία κάποιων μέσα στην ομάδα.

Λίγο πριν ξαναμπούν οι παίκτες στο πούλμαν, οι οπαδοί τους έστειλαν ακόμα ένα μήνυμα: «Είναι η τελευταία φορά που μας βλέπετε έτσι ήρεμους, την επόμενη φορά δεν θα μιλήσουμε».