Γρηγορίου: «Παίξαμε για το 0-0» (vid)

Ο Μιχάλης Γρηγορίου παραδέχτηκε πως η Λαμία έπαιξε κόντρα στον Άρη για να κρατήσει το μηδέν και να δώσει ενδιαφέρον στη ρεβάνς.

Γρηγορίου: «Παίξαμε για το 0-0» (vid)

Η Λαμία κατάφερε και κράτησε στο 0-0 το πρώτο παιχνίδι με τον Άρη και έδωσε άλλο ενδιαφέρον στη ρεβάνς στο γήπεδο της. Ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το τέλος της αναμέτρησης παραδέχτηκε πως η ομάδα του έπαιξε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με βασικό στόχο να κρατήσει το μηδέν.

Άρης - Λαμία 0-0: Του έβαλε δύσκολα...

«Αυτό ήταν το ζητούμενο για εμάς. Να πάμε στο δεύτερο παιχνίδι και να του έχουμε δώσει ενδιαφέρον. Το σημερινό αποτέλεσμα δίνει ενδιαφέρον. Παραμένει φαβορί ο Άρης και υπήρχε και πριν την αναμέτρηση. Έχουμε πιθανότητες στην έδρα μας να πετύχουμε κάτι που το θέλουμε πολύ. Έχουμε ακόμα ένα ημίχρονο.

Το παιχνίδι θέλαμε να το πάμε έτσι όπως το πήγαμε. Ξέραμε ότι ο Άρης δυσκολεύεται απέναντι σε κλειστές άμυνες. Όσο περνούσε η ώρα φυλούσαμε τα νώτα μας περισσότερο με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να δημιουργήσουμε γιατί μας ενδιέφερε να κρατήσουμε το μηδέν», είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μιχάλης Γρηγορίου.