Άρης - Λαμία 0-0: Του έβαλε δύσκολα... (Highlights)

Άρη και Λαμία έμειναν στο 0-0 και η πρόκριση στην τετράδα του Κυπέλλου Ελλάδας θα κριθεί την επόμενη εβδομάδα στη ρεβάνς του «Αθανάσιος Διάκος». 

Άρης - Λαμία 0-0: Του έβαλε δύσκολα... (Highlights)

Ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε. Η Λαμία δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα και να…χτυπήσει την άμυνα του Άρη αν και ο Μιχάλης Γρηγορίου κατέβασε με επιθετικό σχήμα και χωρίς αλλαγές την ομάδα του. Από δεξιά οι γηπεδούχοι με τον Σούντγκρεν να έχει ανεβάσματα και τους Γκάμα, Μπερτόλιο, Μαντσίνι κεφάτους, δημιούργησαν κινδύνους, ο Μάνος ήταν στην κορυφή της επίθεσης αλλά το γκολ δεν ήρθε με τον Σαράνοφ να είναι σταθερότατος και την άμυνα της Λαμίας να κρατάει.

Στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης, η Λαμία ήταν σαφώς καλύτερη και προβλημάτισε τον Άρη, με τον Μάντζιο να κάνει στο 60’ πιο επιθετική την ομάδα του με τον Εντιαγέ στη μεσαία γραμμή και τον Ματέο Γκαρσία στη θέση του κουρασμένου Ματέο Γκάμα.

Ο Γρηγορίου από την πλευρά του πέρασε στη θέση του Ταϊρόν τον Τζανδάρη, ο οποίος κινήθηκε δίπλα στον Μπεχαράνο με τον Νούνιες να ανεβαίνει πιο ψηλά και να παίζει πίσω από τον Αραμπούλι.

Η Λαμία σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο…πάγωσε τον ρυθμό, κράτησε την μπάλα και δεν έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να απειλήσουν ιδιαίτερα.

Ο Μάντζιος άλλαξε και τους Μάνο, Μπερτόλιο…ψάχνοντας κάτι διαφορετικό στην επίθεση στο τελευταίο 20λεπτο (μαζί με τις καθυστερήσεις) και λίγο έλειψε στο φινάλε να πάρει τη νίκη με τη διπλή χαμένη ευκαιρία (Λόπεθ, Σάσα), για τον Άρη που...έχασε με τραυματισμό τον Κουέστα και στη συνέχεια και ο Ντένις τραυματίστηκε αλλά συνέχισε και ολοκλήρωσε τον αγώνα!

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

«Κλεάνθης Βικελίδης»

ΑΡΗΣ – ΛΑΜΙΑ 0-0

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)

Σκόρερ: -

Κίτρινες: Γκόλεμιτς, Μπεχαράνο, Σούντγκρεν, Νούνιες, Φαμπιάνο, Σαράνοφ

Οι συνθέσεις…

Άρης: Κουέστα (59’ λ. τρ. Ντένις) - Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ – Τζέγκο (59’ Εντιαγέ), Σάσα - Μαντσίνι, Μπερτόλιο (73’ Ιτούρμπε), Γκάμα (60’ Ματέο Γκαρσία) – Μάνος (73’ Λόπεθ)

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ - Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Σαραμαντάς – Νούνιες (94' Αντέτζο), Μπεχαράνο – Καραμάνος (71’ Μπανγκουρά), Ταϊρόν (63’ Τζανδάρης), Ρόμανιτς – Αραμπούλι