Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς και οι ήττες του Κυπέλλου

Στο Κύπελλο ο Ολυμπιακός επί Μαρτίνς έχει χάσει από πιο πολλές ομάδες σε σχέση με την Super League! 

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς και οι ήττες του Κυπέλλου

Πολλά ιστορικά συνέβησαν στον αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, όπως η πρώτη ήττα όλων των εποχών από τον συγκεκριμένο αντίπαλο ή το γεγονός ότι μετά από πάνω από μισό αιώνα η πειραϊκή ομάδα κάνει τρεις αγώνες στο ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς χωρίς νίκη. Καθώς είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες με Απόλλωνα και Παναθηναϊκό.

Ο δε Ολυμπιακός είχε δεκατέσσερις αγώνες με τον Παναιτωλικό στους οποίους όχι απλώς νικούσε αλλά έβαζε από δύο γκολ και πάνω. Κι όντως αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του Αγρινίου και στον Γιάννη Αναστασίου για τις παραδόσεις που κατέρριψε, με τον Έλληνα τεχνικό να κερδίζει ξανά τον Ολυμπιακό όπως είχε κάνει δύο φορές παλιότερα από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Συνέβη, όμως, κάτι ακόμη που δείχνει ότι αυτό το σύνηθες rotation από τον Πέδρο Μαρτίνς στο Κύπελλο κάνει αρκετές ομάδες να πιστεύουν ότι μπορούν να νικήσουν τον Ολυμπιακό. Ή και να τον αποκλείσουν, όπως έχει κάνει η Λαμία την πρώτη σεζόν του Πορτογάλου, σε έναν επαναληπτικό βέβαια που είχαν γίνει όλα τα τερτίπια της μπάλας για να μείνουν έξω οι Πειραιώτες.

Έτσι, λοιπόν, ο Ολυμπιακός με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του έχει χάσει από πιο πολλές ομάδες στο Κύπελλο παρά από εκείνεις που τον έχουν νικήσει στη Super League! Κι ας είναι τα ματς του Κυπέλλου πολύ λιγότερα.

Στη Super League οι ομάδες που έχουν νικήσει τον Ολυμπιακό εδώ και 3,5 χρόνια είναι τρεις. Ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και ο ΟΦΗ. Ενώ στο Κύπελλο έγιναν τέσσερις! Ο ΠΑΟΚ, η Λαμία, ο Λεβαδειακός και ο Παναιτωλικός. Από τα πολύ παράξενα, αλλά φυσικά και με εξηγήσεις...