Λουτσέσκου: «Προσέγγιση μικρής ομάδας από ΑΕΚ»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το 0-0 με την ΑΕΚ για το Κύπελλο, έσπευσε να χρησιμοποιήσει σκληρά λόγια για τον τρόπο που προσέγγισε το παιχνίδι η «Ένωση».

Λουτσέσκου: «Προσέγγιση μικρής ομάδας από ΑΕΚ»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε λόγο για προσέγγιση «μικρής ομάδας» από την ΑΕΚ ως προς το πώς πήγε να πάρει αποτέλεσμα στην Τούμπα.

Το 0-0 της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού, με τον Ρουμάνο τεχνικό να λέει τα εξής:

Για το αν θεωρεί ότι δεν του βγήκε το πλάνο: «Ειλικρινά ήταν ένα δύσκολο ματς. Δεν περίμενα τέτοια προσέγγιση από την ΑΕΚ. Ήταν μία προσέγγισης μικρής... ΑΕΚ (σ.σ. εννοούσε είχε προσέγγιση μικρής ομάδας). Δεν είδα καμία διαφορά με τις ομάδες πιο χαμηλής κατάταξης, τις πιο μικρές ομάδες, που έρχονται να παίξουν αμυντικά. Νομίζω και γενικά η προσέγγιση της ΑΕΚ ήταν να σπαταλήσει χρόνο, να κάνει φάουλ αλλά η πίεση είναι σε αυτούς, στους παίκτες της ΑΕΚ. Αν σκοράρουμε ένα τέρμα στη ρεβάνς θα περάσουμε εμείς».

Για τη διαχείριση: «Έπρεπε να διαχειριστούμε την κόπωση από τα προηγούμενα παιχνίδια. Στο α' μέρος είχαμε την υπεροχή. Μας κόστισε λίγο ο ενθουσιασμός προς το τέλος. Στο β' μέρος είχαμε πολλές διακοπές και πολύ χαμηλότερο βαθμό. Επιμένω να λέω πως η πίεση είναι στην ΑΕΚ».

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-0: «Ραντεβού» στο ΟΑΚΑ