Ολυμπιακός: Γιατί ο Ρέαμπτσιουκ έμεινε εκτός αποστολής από το Αγρίνιο

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ήταν αμφίβολος ακόμα και για το ντέρμπι της Λεωφόρου. Οπότε, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν το πολυσκέφτηκε για το αν έπρεπε να μην τον πάρει στο Αγρίνιο για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό (19/1, 15.00). 

Ολυμπιακός: Γιατί ο Ρέαμπτσιουκ έμεινε εκτός αποστολής από το Αγρίνιο

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ παίζει ασταμάτητα. Και η αλήθεια είναι ότι ο Μίχαλ Καρμπόβνικ ήταν «σταντ μπάι» παραμονή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, καθώς ο Μολδαβός αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα και θα έπρεπε να γίνει το κρίσιμο τεστ λίγες ώρες πριν από τη σέντρα.

Το ότι πέρασε το τεστ και τέθηκε στη διάθεση του Μαρτίνς, δεν σήμαινε αυτομάτως ότι ο Ρέαμπτσιουκ βρισκόταν και στο 100%. Σε γενικές γραμμές, ο Όλεγκ ήταν στο όριο για το αν θα έπαιζε με τον Παναθηναϊκό ή όχι. Από τη στιγμή που το ιατρικό τιμ άναψε «πράσινο φως», τότε δεν υπήρχε περίπτωση ο Μαρτίνς να μην τον ξεκινήσει.

Η απόφαση του κόουτς του Ολυμπιακού να τον αφήσει εκτός αποστολής για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (19/1, 15.00), είχε να κάνει και με όλα όσα περιγράφουμε παραπάνω.

Ο Ρέαμπτσιουκ φάνηκε ότι δεν είχε τα γνωστά του τρεξίματα, ούτε έκανε τις κλασικές κούρσες από τα αριστερά. Ήταν λίγο πιο μαζεμένος σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και αυτό οφειλόταν στο γεγονός ότι δεν ήταν απολύτως καλά.

Με τον Παναιτωλικό είναι άγνωστο ποιος θα τον αντικαταστήσει. Ίσως να δούμε τον Καρμπόβνικ. Αυτό που ήθελε να πετύχει πρωτίστως ο Μαρτίνς ήταν να είχε τον Όλεγκ στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα (23/1) και να μην τον ζορίσει περισσότερο με το μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου.