Ολυμπιακός: Ικανοποίηση για τη διαδικασία της κλήρωσης

Κλήρωση αντάξια του επιπέδου του θεσμού θεωρούν στον Ολυμπιακό ότι έγινε στο Κύπελλο και οι εκ μέρους τους προσπάθειες είχαν αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός: Ικανοποίηση για τη διαδικασία της κλήρωσης

Δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους στον Ολυμπιακό για τη διαδικασία της κλήρωσης του Κυπέλλου, η οποία ήταν αυτή τη φορά αντάξια του κύρους του θεσμού και έγινε με όλες τις προϋποθέσεις απόλυτης διαφάνειας.

Η πειραϊκή ΠΑΕ είχε καταβάλλει άλλωστε προσπάθειες μέσω και επίσημων ανακοινώσεων ή επιστολών προς την ΕΠΟ και την COSMOTE προκειμένου να μην υπάρξουν φαινόμενα του παρελθόντος και αμφισβητήσεις από διάφορες πλευρές.

Η παρουσία του Κώστα Κατσουράνη που από τα δικά του χέρια βγήκε το αποτέλεσμα των ζευγαριών σε προημιτελική και ημιτελική φάση ήταν μία πρωτοβουλία, η οποία θα έπρεπε να είχε εφαρμοστεί και σε προηγούμενες αντίστοιχες διαδικασίες κλήρωσης. Προκειμένου να έχει αποφευχθεί η όποια αρνητική κριτική περί αδιαφάνειας είχε ασκηθεί.

Το γεγονός ότι για πρώτη φορά εδώ και χρόνια βγήκε ζευγάρι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ σε φάση πριν από τον τελικό ήταν κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο, ενώ σε ό,τι αφορά την ίδια την κλήρωση στον Ολυμπιακό ανέμεναν ότι κάποια στιγμή θα υπήρχε στο δρόμο τους έως τον τελικό κάποιος δυνατός αντίπαλος, κάτι που θα συμβεί στα ημιτελικά με το νικητή του ζευγαριού των Δικεφάλων.

Στον Ολυμπιακό έχουν ήδη ζητήσει να συζητηθεί αλλαγή ημερομηνίας του τελικού όταν θα έχει αναδειχτεί το ζευγάρι, καθώς εάν οι Πειραιώτες πάρουν το πρωτάθλημα και μπουν από πολύ νωρίς στα προκριματικά του επόμενου Champions League θα είναι πάρα πολύ κοντά η 21η Μαΐου με την έναρξη της προετοιμασίας τους. Εφόσον βέβαια ο Ολυμπιακός είναι φιναλίστ, θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το ελάχιστο διάστημα άδειας που θα έχουν οι παίκτες, αρκετοί εκ των οποίων μάλιστα αμέσως μετά το τέλος της σεζόν θα πρέπει να ενσωματωθούν και στην Εθνική.