Γρηγορίου: «Δίκαιη η πρόκριση, έχουμε αδικηθεί βαθμολογικά στο πρωτάθλημα»

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου είχε κάθε λόγο να χαμογελά μετά την πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Γρηγορίου: «Δίκαιη η πρόκριση, έχουμε αδικηθεί βαθμολογικά στο πρωτάθλημα»

Η Λαμία πέρασε δίκαια στην επόμενη φάση του Κυπέλλου μετά το 1-0 επί του Ιωνικού στην Νεάπολη και ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου στις δηλώσεις του αναφέρθηκε όχι μόνο στην πρόκριση, αλλά και στο τι περιμένει από το 2022.

Αναλυτικά:

Για την πρόκριση: «Σημαντική πρόκριση από τη στιγμή που βρισκόμαστε στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Δίκαιη η πρόκρισή μας, γιατί και στα δύο ματς ήμασταν καλύτεροι. Ειδικά σήμερα ήρθαμε για να πετύχουμε γκολ και να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν μείναμε στο 2-0 του πρώτου αγώνα που εκ των προτέρων μας είχε δώσει ένα αβαντάζ. Είχα πει στα παιδιά ότι έπρεπε να πετύχουμε γκολ για να κάνουμε τη δουλειά μας. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Συγχαρητήρια στα παιδιά και συνεχίζουμε».

Για το τι περιμένει από το 2022: «Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια της ομάδας μας λόγω της εικόνας που βγάζουμε. Θέλουμε όμως και τα αποτελέσματα και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε το 2022. Μέχρι τώρα θεωρούμαστε από τις αδικημένες ομάδες βαθμολογικά. Νομίζω ότι στο τέλος θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

Ιωνικός - Λαμία 0-1: Κύπελλο, ο θεσμός που της ταιριάζει!