Βόλος- Παναθηναϊκός 0-0: «Έπαιξε με τη φωτιά», αλλά προκρίθηκε (highlights)

Ο Παναθηναϊκός έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν τιμωρήθηκε φέρνοντας ισοπαλία 0-0 στο Βόλο και πέρασε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Με δέκα παίκτες τελείωσαν οι Βολιώτες λόγω αποβολής του Γκρίλο στο 80'

Βόλος- Παναθηναϊκός 0-0: «Έπαιξε με τη φωτιά», αλλά προκρίθηκε (highlights)

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Βόλο στη Μαγνησία, αλλά είχε κερδίσει με 2-1 στο πρώτο ματς στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» έχασαν πολλές ευκαιρίες, ήταν απρόσεκτοι στην τελική προσπάθεια και δεν «τελείωσαν» την πρόκριση νωρίτερα, αλλά παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι αδυνατούσαν να πιέσουν τους αντιπάλους τους και να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο ματς, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο Μπαριέντος έπαιζε δεξί μπακ και δεν μπορούσε να προσαρμοστεί αμέσως σε μια θέση ξένη γι αυτόν.

Οι «πράσινοι» έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο εικοσάλεπτο, όπου ο Κότνικ είπε «όχι» και στη συνέχεια ο Βόλος ισορρόπησε το ματς.

Περιόρισε τους Αϊτόρ και Βιγιαφάνιες, αλλά δεν μπορούσε να βγει στην επίθεση με αξιώσεις με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 στα πρώτα 45 λεπτά.

Ο Βόλος πήρε στα χέρια του τα ηνία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό να είναι κακός και να μην μπορεί να κρατήσει τη μπάλα στα πόδια του.

Κακές σέντρες, εύκολα λάθη και ανούσια υπεροχή ήταν τα στοιχεία του παιχνιδιού των «πρασίνων».

Από το 79’ ο Βόλος γύρισε το σύστημά του σε 4-4-2 και τα… έπαιξε όλα για όλα.

Ένα λεπτό αργότερα όμως έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Γκρίλο αποβλήθηκε προσπαθώντας να ανακόψει τον Παλάσιος που έφευγε απέναντι στον Κότνικ.

Ο Βόλος πίεσε τους «πράσινους» στα εναπομείναντα λεπτά, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει…


Μικρογραφία

ΒΟΛΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-0


Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Σκόρερς: -

Κίτρινες: Τσοκάνης (21’), Μπαριέντος(64’) – Βιγιαφάνιες (85’), Σάντσες (90’)

Κόκκινη: Γκρίλο (80’)

Συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Κόντικ- Φεράρι, Γκρίλο, Ρομέρο, Ρεγκατίν, -Τσοκάνης (54’ Όροζ), Μπαριέντος (72’ Νίνης), Φερνάντες,- Σοάρες (79’ Ροσέρο), Μπαρτόλο, Φαν Φέερτ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(Γιοβάνοβιτς): Διούδης – Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες – Ρούμπεν, Μαουρίσιο (86’ Βιτάλ), Βιγιαφάνιες – Χατζηγιοβάνης (76’ Παλάσιος), Μακέντα (87’ Ιωαννίδης), Αϊτόρ (87’ Λούντκβιστ).