Άρης: Χωρίς Γκαρσία και Ντε Μάτος στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ

Οι Ματέο Γκαρσία και Ντένις Ντε Μάτος δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθεια του Άρη να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΟΦΗ και να προκριθεί στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού και στην προπόνηση της Τρίτης (21/12) δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα δουλειάς των συμπαικτών τους.

Άρης: Χωρίς Γκαρσία και Ντε Μάτος στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ

Χωρίς τους Ματέο Γκαρσία και Ντένις Ντε Μάτος θα αντιμετωπίσει ο Άρης τον ΟΦΗ εκτός έδρας την ερχόμενη Πέμπτη (23/12, 15:00) στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός και ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της Τρίτης (21/12) των συμπαικτών τους στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, αφού ο μεν πρώτος έκανε θεραπεία και ατομικό, ο δε δεύτερος ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Οι υπόλοιποι «κίτρινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Αποθεραπεία προέβλεπε το πρόγραμμα για το πρώτο και ενεργοποίηση, πάσινγκ γκέιμ και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων για το δεύτερο.

Την Τετάρτη (22/12) οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το μεσημέρι στο Δασυγένειο και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έχει προγραμματιστεί να «πετάξει» για το Ηράκλειο.