Ολυμπιακός: Η ευκαιρία του Καρμπόβνικ και το «πουλέν» της β’ ομάδας

Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ και ο Φώτης Κίτσος κονταροχτυπιούνται για μία θέση στην ενδεκάδα αντί του Ρέαμπτσιουκ στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη (22/12, 19.00).

Ολυμπιακός: Η ευκαιρία του Καρμπόβνικ και το «πουλέν» της β’ ομάδας

Αλλαγές ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό της ήττας (3-2) από τον Λεβαδειακό. Θα έχει πολλά φρέσκα πρόσωπα το απόγευμα της Τετάρτης (22/12, 19.00) στο Καραϊσκάκη, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν το ταχύτερο δυνατό να ανοίξουν το σκορ με στόχο - τι άλλο; - να ξεμπερδέψουν μία ώρα αρχύτερα με την υπόθεση πρόκριση.

Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Πορτογάλος τεχνικός ως προς τον παίκτη που θα καλύψει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός βρίσκεται στην αποστολή, αλλά δεν προορίζεται για βασικός. Κάποια στιγμή άλλωστε, θα πρέπει να πάρει και τις ανάσες του.

Οπότε, ο... κλήρος θα πέσει είτε στον Μίχαλ Καρμπόβνικ που επέστρεψε σε αποστολή, είτε στον Φώτη Κίτσο που ανέβασε ο Μαρτίνς στις προπονήσεις με στόχο να πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στον Λεβαδειακό. Ο Κίτσος μάλιστα ήταν από τους παίκτες που είχαν διακριθεί στην κακή εικόνα που είχε παρουσιάσει ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς της Βοιωτίας.

Ο Καρμπόβνικ έχει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να δείξει στον προπονητή του (εφόσον ξεκινήσει) ότι κακώς γίνεται κουβέντα για απόκτηση αριστερού μπακ. Βέβαια, ακόμα και καλό ματς να κάνει ο Πολωνός αν παίξει, δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει το μεταγραφικό πλάνο.

Από την άλλη, ο Κίτσος που είναι από τα «πουλέν» του Ολυμπιακού Β’, έχει κάποια χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του που δεν περνούν απαρατήρητα από τον Μαρτίνς. Δεν είναι αριστερό μπακ, παίζει πιο μπροστά, αλλά στα μάτια του Μαρτίνς έχει το πακέτο για να εξελιχθεί σε αριστερό μπακ.