Κύπελλο Ελλάδας: Άγιος Νικόλαος - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1 (highlights)

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πέρασε νικηφόρα από το Λασίθι επικρατώντας του Αγίου Νικολάου (1-0) με γκολ στο 91’ και έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης στους 8 του κυπέλλου  

Κύπελλο Ελλάδας: Άγιος Νικόλαος - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1 (highlights)

Ο μοναδικός εκπρόσωπος της Γ’ Εθνικής στο κύπελλο, Άγιος Νικόλαος, έβαλε δύσκολα στην Αναγέννηση, αλλά η ομάδα της Καρδίτσας έφυγε από το Λασίθι με σπουδαίο διπλό (1-0) που της δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» της διοργάνωσης. Η ρεβάνς άλλωστε θα γίνει στην Θεσσαλική πόλη (21-23/12)

Ο Μανιός με κεφαλιά στο 91' έκανε την διαφορά σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση που βρήκε τους Κρητικούς να κυριαρχούν και να χάνουν τέσσερις ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο, αλλά τους Θεσσαλούς να ανακάμπτουν σταδιακά, να έχουν δοκάρι με τον Καρανίκα στο 41’ και εν τέλει να επικρατούν στα σημεία.

Διαιτητής ήταν ο Αγγελάκης από την Μακεδονία/.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Μπένκο, Δολαψάκης, Πλουσής (64’ Κατσαρός), Πιθαρούλης, Τσανάι, Μαυρής (71’ Πάγια), Κίτος, Μηνάς, Παπαδόπουλος, Μαρκάκης (57’ Φουκαράκης), Νοκάι (71’ Τζιλάι).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Γκέκας, Γκόλιας, Καρανίκας (78’ Κουτρουμάνος), Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Μπάλλας (65’ Μπραμπίγια), Πλέγας, Μανιός, Μπενγκόα (65’ Γκουγκούδης), Μπιανκόνι (22’ λ.τρ. Γκίνη), Βιδάλ (78’ Πολίτης).