ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-1: Λουτσέσκου: «Να διώξουμε την αρνητική ενέργεια» (vid)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, αναφέρθηκε στη σημασία του γκολ της ισοφάρισης του Κούρτιτς κόντρα στην ΑΕΛ, προκειμένου να φύγει η... αρνητική ενέργεια από την ομάδα του

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-1: Λουτσέσκου: «Να διώξουμε την αρνητική ενέργεια» (vid)

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε για τη σημασία που μπορεί να έχει το γκολ του Κούρτιτς στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων στη Λάρισα, ώστε να φύγει η αρνητική ενέργεια από τον ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος κόουτς σχολίασε μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Αλκαζάρ: «Περίμενα τη νίκη, ήξερα ότι θα είναι δύσκολο. Περάσαμε δύσκολη εβδομάδα μετά τις ήττες στο πρωτάθλημα. Ήξερα ότι δεν θα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με το παιχνίδι με τον Άρη γιατί δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε. Παρόλα αυτά περίμενα τη νίκη.

Δεχτήκαμε ένα γκολ στην κόντρα και δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Όταν περνάς μία κακή περίοδο, οτιδήποτε και να κάνεις είναι εναντίον σου. Χαμογελάω γιατί ίσως το γκολ του Κούρτιτς διώξει την αρνητική ενέργεια. Δεν μας αξίζουν κάποια αρνητικά αποτελέσματα που φέραμε με την Σλόβαν, τον Ατρόμητο και τον Αρη. Ίσως μας βοηθήσει αυτό το γκολ για τη συνέχεια».