Πιο αδικημένος ο Βρουσάι

Ο Μάριος Βρουσάι άρπαξε ακόμα μία ευκαιρία που του έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς και του έστειλε μήνυμα πως πρέπει να δει διαφορετική την περίπτωση του και να πάρει χρόνο στα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Πιο αδικημένος ο Βρουσάι

Σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός με το "φορτωμένο" πρόγραμμα και τη μεγάλη πίεση δεν είναι εύκολο για ορισμένους ποδοσφαιριστές να βρουν χρόνο συμμετοχής. Το θέμα είναι όταν θα παρουσιαστεί η ευκαιρία να μπορέσουν να την αρπάξουν από τα μαλλιά και να στείλουν μήνυμα στον προπονητή τους ότι κάνει λάθος.

Για άλλους αυτά τα ματς είναι μία καλή ευκαιρία να βρουν ρυθμό. Στη Λιβαδειά ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές και να βάλει πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Το ήξερε και ο ίδιος ότι αυτό εμπεριείχε ρίσκο, διότι απέναντι του είχε μία από τις καλύτερες ομάδες της Super League 2.

Οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν δεν πέρασαν το τεστ. Κινήθηκαν σε ρηχά νερά και προβλημάτισαν με την απόδοση τους. Θα σταθούμε, όμως, σε έναν που γι' ακόμα μία φορά έδειξε στον Πέδρο Μαρτίνς ότι κάνει λάθος. Ο λόγος για τον Μάριο Βρουσάι, ο οποίος έπαιξε βασικός στη Λιβαδειά και ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει ο Ολυμπιακός σε αυτό το ματς. Έβγαλε την ασίστ στο γκολ και ήταν μέσα σε κάθε καλή στιγμή που δημιούργησε η ομάδα του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βρουσάι βγάζει θετική εικόνα. Είναι από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που ακόμα και πέντε λεπτά να παίξει κάτι θα δείξει. Από τους εξτρέμ της ομάδας του Πειραιά είναι ίσως ο πιο αδικημένος παίκτης και αυτός που θα έπρεπε να παίρνει περισσότερο χρόνο από τον Μαρτίνς. Ακόμα και στα τελευταία ματς της Εθνικής ο Βρουσάι έκανε αισθητή την παρουσία του όταν έπαιξε. Και ο Πορτογάλος κόουτς θα πρέπει να δει διαφορετική την περίπτωση του.