Παναθηναϊκός - Βόλος 2-1: Ανοικτοί λογαριασμοί για την ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό (highlights)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Βόλου με 2-1 και πλέον όλα θα κριθούν στην ρεβάνς του Πανθεσσαλικού για την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου

Παναθηναϊκός - Βόλος 2-1: Ανοικτοί λογαριασμοί για την ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό (highlights)

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν ο Παναθηναϊκός με τον Βόλο (2-1) στη μάχη για την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου Ελλάδας. Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, νωρίς στην επανάληψη έφθασαν και σε «σκορ-πρόκρισης» (2-0), αλλά δεν μπόρεσαν σε ένα ακόμα ματς να κρατήσουν καθαρή εστία.

Ο Βόλος ανέβασε ρυθμούς στην επανάληψη, πέτυχε το εκτός έδρας γκολ που ήθελε και μέχρι το φινάλε αμφότεροι φάνηκαν να ικανοποιούνται με αυτό που είχαν στα χέρια τους. Ο Παναθηναϊκός, το ισχνό έστω προβάδισμα και oi Θεσσαλοί την δυνατότητα να περάσουν στους προημιτελικούς έστω και με νίκη 1-0 στη ρεβάνς. Το ενδιαφέρον «δεύτερο ημίχρονο» ανάμεσα στις δύο ομάδες θα παιχθεί παραμονές Χριστουγέννων στο Πανθεσσαλικό, όπου και θα κριθούν όλα.

ΤΑ ΓΚΟΛ
25’: Ο Παλάσιος από δεξιά μέσα στην περιοχή γύρισε στην καρδιά της άμυνας, όπου ο Μακέντα με πλάστη στην εστία έκανε το κοντρόλ με το δεξί, γύρισε το σώμα και σούταρε με το αριστερό στην δεξιά γωνία ανοίγοντας το σκορ (1-0).
51’: Ο Αλεξανδρόπουλος έκλεψε τη μπάλα στο ημικύκλιο από τον Τσοκάνη, μπήκε στην περιοχή του Βόλου και από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε ψηλά στην εστία, γράφοντας το 2-0.
56’: Ο Φαν Φέερτ κινήθηκε από δεξιά στην περιοχή, πάτησε με τακουνάκι στον Φερνάντεζ, ο οποίος πλάσαρε στην κίνηση με το αριστερό στην απέναντι δεξιά γωνία, μειώνοντας σε 2-1.


Η μικρογραφία
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΒΟΛΟΣ 2-1
Γήπεδο: «Απόστολος Νικολαΐδης».
Σκόρερ: 25' Μακέντα, 51' Αλεξανδρόπουλος-56' Φερνάντεζ.
Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας),
Κίτρινες: Μαουρίσιο, Μπαρτόλιο, Ρινέρ, Τσοκάνης.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σάρλια, Αλεξανδρόπουλος (89' Μπουζούκης), Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες (69’ Πέρεθ), Αϊτόρ (78’ Χατζηγιοβάνης), Παλάσιος (78’ Βιτάλ), Μακέντα.

ΒΟΛΟΣ (Γκιγέρμο Αμπασκάλ): Κότνικ, Πουρίτα (λ. τ. 46’ Ρομέρο), Φεράρι, Γκουλέν, Ρινέρ, Τσοκάνης, Νίνης (74’ Σοάρες), Ρεγκατέν (83' Ορόζ), Μπαρτόλο (46’ Φερνάντεζ 7),Τερεζίου (63’ Βοϊτκόφσκι), Φαν Φέερτ.