Ολυμπιακός: Τα βλέμματα και σε Σεμέδο, αλλά και σε Αποστολόπουλο στην Λιβαδειά

Η είδηση μπορεί να είναι η επιστροφή του Ρούμπεν Σεμέδο στη δράση και συγκεκριμένα στον αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά (1/12, 17.00), ωστόσο, αρκετά βλέμματα θα πέσουν πάνω στον Τόλη Αποστολόπουλο.

Ολυμπιακός: Τα βλέμματα και σε Σεμέδο, αλλά και σε Αποστολόπουλο στην Λιβαδειά

Όταν ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά (1/12, 17.00), ήταν απολύτως φυσιολογικό τα περισσότερα βλέμματα να πέσουν πάνω στον Ρούμπεν Σεμέδο.

Είναι σχεδόν 4 μήνες παρά 10 μέρες από την τελευταία φορά που είδαμε τον Πορτογάλο να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα. Από το ματς με την Λουντογκόρετς στην Βουλγαρία που αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από τα προκριματικά του Champions League.

Δεν θα τραβήξει όμως τα βλέμματα πάνω του μόνο ο Σεμέδο. Υπάρχει και ένα παιδί που στα φιλικά του καλοκαιριού στην Αυστρία είχε αφήσει τα διαπιστευτήριά του και είχε αποτελέσει μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της προετοιμασίας. Ο λόγος για τον Τόλη Αποστολόπουλο.

Ο 19χρονος αριστερός μπακ (κλείνει τα 19 του στις 11 Δεκεμβρίου) θα εμφανιστεί στην Λιβαδειά ως αντι-Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός θα πάρει τις ανάσες του ενόψει ΟΦΗ και Αντβέρπ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να εμπιστεύεται τον Αποστολόπουλο, ο οποίος τα πηγαίνει περίφημα έως τώρα με τον Ολυμπιακό Β’ στη Super League 2.

Τον τελευταίο καιρό δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να κοιτάζει την αγορά για μία εναλλακτική λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας ενόψει Ιανουαρίου, προκειμένου να κάνει κάποια από τα «ρεπό» του Ρέαμπτσιουκ. Κι αυτό, γιατί ο Μίχαλ Καρμπόβνικ έως τώρα δεν έχει βοηθήσει όσο θα περίμεναν στον Ρέντη.

Ωστόσο, o Μαρτίνς παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Τόλη Αποστολόπουλου. Τον είχε στην προετοιμασία στην Αυστρία, τον βλέπει τώρα με τον Ολυμπιακό Β’ και θα τον δει και την Τετάρτη (1/12) κόντρα στον Λεβαδειακό για το Κύπελλο. Είναι ευκαιρία του μικρού να δείξει στον Μαρτίνς ότι δικαιούται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες από ένα ματς Κυπέλλου στην Λιβαδειά.