Ηλιούπολη - Λαμία 0-3: Στους «16» οι Φθιώτες με πρωταγωνιστή τον Τσούκαλο των δύο γκολ!

Η Λαμία επικράτησε της Ηλιούπολης, στο «Ελ Πάσο», με σκορ 3-0 και προκρίθηκε στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Μεγάλος πρωταγωνιστής και  σκόρερ των πρώτων δύο γκολ ο Τσούκαλος με το τρίτο να το σημειώνει ο Μαζουλουξής στις καθυστερήσεις. Με το σκορ 2-0 ο Σαράνοφ απέκρουσε πέναλτι του Κράσι, των γηπεδούχων.

Ηλιούπολη - Λαμία 0-3: Στους «16» οι Φθιώτες με πρωταγωνιστή τον Τσούκαλο των δύο γκολ!

To πάθημα άλλων ομάδων της Super League που έπεσαν θύματα έκπληξης αντιμετωπίζοντας συλλόγους από κατώτερες κατηγορίες στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος έγινε ...μάθημα για την Λαμία που επιβεβαίωσε τη διαφορά δυναμικότητας της με την Ηλιούπολη (της 3ης Κατηγορίας) και κερδίζοντας την, με 3-0, στο «Ελ Πάσο», προκρίθηκε στους «16» του θεσμού.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης αφού πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα της αναμέτρησης (ένα ανά ημίχρονο...) ο Νίκος Τσούκαλος.

Ο 29χρονος μέσος «χτύπησε» για πρώτη φορά στο 13ο λεπτό με σουτ και το επανέλαβε στο ξεκίνημα της επανάληψης (55') με τον ίδιο τρόπο.

Το ματς ουσιαστικά ...τελείωσε 5 λεπτά αργότερα όταν ο γκολκίπρ των νικητών Σαράνοφ απέκρουσε πέναλτι (στο οποίο υπέπεσε ο ίδιος επί του Μαλάι) του Κράσι, μην επιτρέποντας στους μαχητικούς γηπεδούχους να ξαναμπούν στο ματς...

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κυριάκος Μαζουλουξής στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σαν να μην έφτανε η ήττα ο Πόλιτης των Ηλιουπολιτών έσπασε το χέρι του κι αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο.

ΓΣ Ηλιούπολης (Βαγγέλης Χαντές): Τσάκαλος, Πολίτης (14’ λ.τρ. Κωστόπουλος), Μπουσάι, Ρέτζο, Τσατσάρης, Μαλάι, Γάγγος, Ταβάρες (60’ Κράσι), Ντινιωτάκης, Ζέλο (60’ Σάμιος), Λάμπη

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Μαζουλουξής, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Προβυδάκης, Τζανδάρης (57' Μπεχαράνο), Γκέντσογλου (87' Τρούμπουλος), Τιρόνε (57' Βλαχομήτρος), Ελευθεριάδης, Μανουσάκης (57' Ρόμανιτς), Τσούκαλος (74' Μανούσος).