Βόλος: Η αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό

Ο Βόλος στρέφει την προσοχή του στο Κύπελλο Ελλάδας. Η αποστολή για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

Βόλος: Η αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό

Η προετοιμασία του Βόλου για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες ολοκληρώθηκε την Τρίτη (26/10). Οι Θεσσαλοί μετά το ματς με την ΑΕΚ και την ήττα για το πρωτάθλημα στο Πανθεσσαλικό την περασμένη Κυριακή, στρέφουν τώρα την προσοχή τους στο ματς με τα «λιοντάρια» στις Σέρρες, όπου στόχος είναι φυσικά η νίκη και η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας του Βόλου, Γκιγέρμο Αμπασκάλ ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή της ομάδας της Μαγνησίας για τον αγώνα της Τετάρτης (27/10) στις Σέρρες.

Εκτός των πλάνων του Ισπανού τεχνικού έμεινε φυσικά ο τραυματίας Πουρίτα, αλλά και οι Τσοκάνης, Ρεγκατέν, Κλέιμαν, για να πάρουν ανάσες. Επέστρεψε ο Κότνικ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης (είχε γίνει αλλαγή στο ημίχρονο) και δεν έπαιξε με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Στην αποστολή του Βόλου μετά το τέλος της προπόνησης συμπεριλήφθηκαν 20 ποδοσφαιριστές: Κότνικ, Παπαδόπουλος, Κούζντρα, Φεράρι, Γκρίλο, Γκιουλέν, Ρινέρ, Ρομέρο, Λογαράς, Μεταξάς, Μπαριέντος, Σοάρες, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Ορόζ, Βοϊτκόφσκι, Νίνης, Ροσέρο, Φαν Βέερτ και Τερεζίου.