Κύπελλο Ελλάδας: Παίζουν χωρίς τις μεταγραφές τους τέσσερις ομάδες

Αιγάλεω, Αλμωπός Αριδαίας, Ηρακλής και Πανσερραϊκός αγωνίζονται στο Κύπελλο δίχως τους παίκτες άνω των 25 ετών που απέκτησαν με μεταγραφές, έπειτα από την απόφαση αναίρεσης της αδειοδότησής τους.

Κύπελλο Ελλάδας: Παίζουν χωρίς τις μεταγραφές τους τέσσερις ομάδες

Τα πάνω-κάτω ήρθαν μέσα σε λίγες ώρες, από τη στιγμή που κοινοποιήθηκε η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που ακυρώνει την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία αδειοδότησε κατ’ εξαίρεση εννιά ομάδες που ανέβηκαν από τη Football League Super League 2 μέσω της αναδιάρθρωσης. Η σχετική προσφυγή είχε κατατεθεί από την ΑΕΛ και έγινε δεκτή με συνέπεια να βρίσκονται στον αέρα ομάδες που στήριξαν τη συμμετοχή τους στις διοργανώσεις της νέας περιόδου στη μεταγραφική τους ενίσχυση με έμπειρους παίκτες.

Ήδη, τέσσερις εξ’ αυτών αγωνίζονται στο κύπελλο Ελλάδας δίχως να χρησιμοποιούν παίκτες που εμπίπτουν στην ηλικιακή κατηγορία άνω των 25 και αποκτήθηκαν το καλοκαίρι. Το Αιγάλεω, ο Αλμωπός Αριδαίας, ο Ηρακλής και ο Πανσερραϊκός ενημερώθηκαν λόγο πριν την έναρξη των αναμετρήσεων για το σχετικό απαγορευτικό και αγωνίζονται με συνθέσεις ανάγκης.

Όλοι όσοι εμπλέκονται βέβαια σε αυτήν την απόφαση, συνολικά εννιά ομάδες, προτίθενται να κινηθούν νομικά από κοινού για να αποκτήσουν εκ νέου δικαίωμα χρησιμοποίησης των παικτών που προσωρινά μπαίνουν στον… πάγο.