Κύπελλο Ελλάδας: Ο Διαγόρας Ρόδου νίκησε στα Χανιά 1-0 τον Άρη Σούδας στο 90'

Σε ματς που έγινε στα Περιβόλια των Χανίων ο Διαγόρας Ρόδου κέρδισε τον τυπικά γηπεδούχο Άρη Σούδας (1-0)  στα Χανιά με κεφαλιά του Ρουγκάλα στο 90'

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Διαγόρας Ρόδου νίκησε στα Χανιά 1-0 τον Άρη Σούδας  στο 90'

Μεγάλη μάχη έγινε στα Περιβόλια των Χανίων, όπου ο τυπικά γηπεδούχος Άρης Σούδας πάλεψε στα ίσια τον Διαγόρα Ρόδου που μέχρι πριν λίγους μήνες τους χώριζαν δύο κατηγορίες. Εν τέλει οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που με την εμπειρία τους πήραν στο φινάλε τη νίκη (0-1) και έγιναν η πρώτη ομάδα της Super League 2 που πέρασε στην τέταρτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Το χρυσό γκολ για τον Διαγόρα πέτυχε στο 90’ ο Κώστας Ρουγκάλας, που με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Τσιαντούλα έλυσε τον γόρδιο δεσμό μιας συνάντησης που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και θα μπορούσε βάση ευκαιριών να κερδηθεί και από τις δύο ομάδες.

ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ: Καλαμαρίδης, Κοκκινάκης (76′ Τσίγκας), Στεφανίδης, Βασιλάκης, Βαρδάκης (87′ Μπακογιάννης), Κυτράκης, Παπαθανασίου, Μαθιουδάκης, Τσίτας, Παπαδάκης (79′ λ.τρ. Σελάμης), Ροκάκης (87′ Αναστασόπουλος).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ: Σκαφίδας, Νογκουέιρα (46′ Τσιαντούλας), Τάτσης (60′ Σάιμπερτ), Ρουγκάλας, Σινγκ, Γιώργου, Παπαδόπουλος (46′ Μουμίν), Πίσπας (83′ Ντος Σάντος), Κουϊρουκίδης, Ζούνης, Λαμπίρης (83′ Μπούμπας).