Κύπελλο Ελλάδας: Η κλήρωση της τρίτης φάσης

Την Τρίτη (21/9-11.30) θα διεξαχθεί η κλήρωση της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. 26 ομάδες από την Super League 2 και 20 από την Γ’ Εθνική θα μπουν στην κληρωτίδα

Κύπελλο Ελλάδας: Η κλήρωση της τρίτης φάσης

Η κλήρωση της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα διενεργηθεί την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 11:30 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή. Στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, θα συμμετάσχουν οι ομάδες της Γ’ Εθνικής που προκρίθηκαν από τη 2η φάση, καθώς και οι ομάδες της Super League 2.

Συνολικά 26 ομάδες της Super League 2 που πήραν άδεια από την ΕΕΑ και απέκτησαν δικαίωμα συμμετοχής στο κύπελλο είναι οι: Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Ολυμπιακός Βόλου, ΠΟ Τρίγλιας, Διαγόρας, Τρίκαλα, Επισκοπή, Αστέρας Βλαχιώτη, Αλμωπός Αριδαίας, Κηφισιά, ΟΦ Ιεράπετρας, Καλλιθέα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιγάλεω, Πανσερραϊκός, Πιερικός, Εργοτέλης, ΑΕ Καραϊσκάκης, Ξάνθη, Καλαμάτα, ΑΕΛ, Νίκη Βόλου, Λεβαδειακός, Βέροια, Θεσπρωτός, Χανιά.

Οι 20 ομάδες της Γ' Εθνικής που προκρίθηκαν από την δεύτερη φάση του κυπέλλου είναι οι: Κοζάνη, Εδεσσαϊκός, Ποσειδώνας Μηχανιώνας, Εθνικός Σοχού, ΠΟ Φήκης, Αχέρων Καναλακίου, ΑΕ Λευκίμμης, Παναγρινιακός, ΑΟ Υπάτου, Θησέας Αγριάς, Άγιος Νικόλαος, Γιούχτας, Εθνικός, ΠΑΟ Ρουφ, Παναχαϊκή, Νέα Αρτάκη, Προοδευτική, Ηλιούπολη, Άρης Σούδας, Διαγόρας Βραχνεΐκων.

* Οι αγώνες είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι. Δεν συμμετέχουν από την Β’ Εθνική, οι Ολυμπιακός Β’, ΠΑΟΚ Β’, Παναθηναϊκός Β’ και ΑΕΚ Β’, λόγω της επικείμενης παρουσίας και των πρώτων ομάδων στη συνέχεια της διοργάνωσης.