Ο Μαρτίνς δεν θα βρίσει ποτέ τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα βρίσει ποτέ χυδαία και δημόσια τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, όπως ο Πάμπλο Γκαρσία τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Θα συνεχίσει να δουλεύει, να βγάζει τον Ολυμπιακό στο Champions League, να τιμά τη χώρα και το πρωτάθλημα που εργάζεται. 

Ο Μαρτίνς δεν θα βρίσει ποτέ τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη

Ο Ολυμπιακός έχει προπονητή τον Πέδρο Μαρτίνς. Έναν άνθρωπο που εργάζεται με πάθος για την ομάδα του. Έναν επαγγελματία που σέβεται την Ελλάδα και το ποδόσφαιρό της και που λατρεύει το σύλλογό του γιατί του έδωσε την ευκαιρία να αναδείξει αυτή τη δουλειά και να έχει διεθνείς επιτυχίες, όπως και τίτλους.

Η απάντηση του Βαλμπουενά στον ΠΑΟΚ: «Κάποιοι μιλάνε πολύ...»

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα συνεχίσει να δουλεύει με συνέπεια και ήθος για τον Ολυμπιακό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Να κερδίζει συνήθως και να χάνει σπάνια. Να οδηγεί τον Ολυμπιακού στους ομίλους. Του Champions League. Του Champions League. Ναι, του Champions League. Το λένε και στο Instagram.

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Βαλμπουενά για τον χαμένο τελικό

Θα προσπαθήσει να πάρει ξανά το πρωτάθλημα. Είτε με 18 πόντους διαφορά όπως πέρυσι είτε με 26 όπως φέτος. Μπορεί και με περισσότερους. Θα δέχεται προτάσεις από ξένες ομάδες. Θα έχει το ενδιαφέρον του και στο Κύπελλο, το οποίο κατέκτησε με τον Ολυμπιακό πέρυσι και έχασε από τον ΠΑΟΚ στον φετινό τελικό. Στους τελικούς όλα μπορεί να συμβούν, γι΄αυτό το Κύπελλο έχει πάντα τη γοητεία του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα δέχεται και κρούσεις από ομάδες του εξωτερικού. Με περισσότερα χρήματα απ' όσα παίρνει στην Ελλάδα. Από την Αραβία, από την Βραζιλία, από την Ευρώπη. Θα τον κοιτάζουν και στην Premier League. Έτσι συμβαίνει με τους καλούς προπονητές που μπορεί στο Κύπελλο να χάσουν καμιά φορά από την Λαμία πρόπερσι, από τον ΠΑΟΚ φέτος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει τα πολλά σωστά του και μερικές φορές και τα λάθη του. Έτσι είναι αυτά. Θα είναι κοντά στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, θα έχει καλή σχέση μαζί τους, θα είναι δίπλα με τους παίκτες του. Δεν θα πει ποτέ ότι όταν θα φύγει θα φύγουν κι άλλοι, πάνω στα νεύρα του και στην πίεση.

Δεν θα βρίσει ποτέ άλλη ομάδα ο Μαρτίνς. Ούτε τον Παναθηναϊκό, ούτε την ΑΕΚ, ούτε τον ΠΑΟΚ. Δεν θα βρίσει ποτέ τον Αλαφούζο, τον Μελισσανίδη, τον Σαββίδη ο προπονητής του Ολυμπιακού. Ούτε σε live συνδέσεις και σε πανηγυρισμούς. Θα σεβαστεί πάντα τις πολλές φορές που κερδίζει, θα σεβαστεί πάντα τις λίγες φορές που θα χάσει.

Δε θα σκορπίσει μίσος ο προπονητής του Ολυμπιακού, θα προσφέρει πολιτισμό σε κάθε του παρουσία. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα προβεί ποτέ σε χυδαιότητες. Είναι πολύ τυχερός ο Ολυμπιακός που έχει τον Μαρτίνς στον πάγκο του. Έναν άνθρωπο που αγαπάει τη δουλειά του, τον Ολυμπιακό, το ποδόσφαιρο. Σέβεται τον αντίπαλο. Δεν θα πουλήσει οπαδιλίκι ο Μαρτίνς για να μείνει στον Ολυμπιακό, θα προσπαθήσει να κερδίσει με τη δουλειά του και να διορθώσει τα λάθη του όταν χάνει ένα παιχνίδι.

Αυτό είναι ό,τι πρέπει να είναι ο υποδειγματικός επαγγελματίας προπονητής. Ο Πέδρο Μαρτίνς, ο προπονητής του Ολυμπιακού των 46 πρωταθλημάτων, των 28 Κυπέλλων και των 18 νταμπλ. Κι ας έχασε ένα ματς με 2-1 στο 90΄.

ΥΓ: Όλα τα παραπάνω γράφτηκαν επειδή ο Πάμπλο Γκαρσία ενεργώντας ως χούλιγκαν έβριζε χυδαία τον Ολυμπιακό (ζητήθηκε επέμβαση εισαγγελέα) σε… live μετάδοση. Και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Με απύθμενο θράσος φώναζε live στο instagram ενώ βιντεοσκοπούσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην υποδοχή στη Θεσσαλονίκη, γ... τον Ολυμπιακό, γ... τον Μαρινάκη, άντε γ... γάβροι π..., σας γ... καλά.