Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Βαλμπουενά για τον χαμένο τελικό

Ο Ματιέ Βαλμπουενά με ανάρτηση του αναφέρθηκε στον χαμένο τελικό του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Βαλμπουενά για τον χαμένο τελικό

Στον Ολυμπιακό το ήθελαν πολύ το Κύπελλο Ελλάδας για να κλείσουν τη σεζόν πετυχημένα. Οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να πάρουν το τρόπαιο και να κάνουν το νταμπλ και είναι λογικό αυτή η απώλεια να προκάλεσε στεναχώρια και απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας.

Ο Μαρτίνς δε θα βρίσει ποτέ τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, γεμίζουν τις μπαταρίες τους και θα ετοιμαστούν για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν έκρυβε την πίκρα του μετά το τέλος του τελικού με τον ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος καθόταν μόνος του σε μία καρέκλα και το βλέμμα του έδειχνε… χαμένο. Φαινόταν ο έμπειρος μεσοεπιθετικός να έχει χαθεί στις σκέψεις του μετά την ήττα από τον "Δικέφαλο".

Ο Βαλμπουενά, ωστόσο, με μήνυμα του στα social media έδωσε το σύνθημα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. «Η απογοήτευση είναι μεγάλη. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό που συνέβη για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί τη νέα σεζόν. Πάμε Ολυμπιακέ», ανέφερε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός.

Η απάντηση του Βαλμπουενά στον ΠΑΟΚ: «Κάποιοι μιλάνε πολύ...»

Δείτε την ανάρτηση του Ματιέ Βαλμπουενά…