Σκόνδρας για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: «Θα φοβάται η μία ομάδα την άλλη»

Ο αμυντικός της Λαμίας, Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο, ανάμεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και την πρώην ομάδα του.

Σκόνδρας για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: «Θα φοβάται η μία ομάδα την άλλη»

Ο Γιάννης Σκόνδρας μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

«Το θέλουν και οι δύο, είναι αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες. Είναι τελικός. Η ομάδα με τα λιγότερα λάθη θα το πάρει, θα κριθεί στις λεπτομέρειες» είπε αρχικά και συνέχισε μιλώντας στο Metropolis 95.5:

«Είναι 50-50. Ο Ολυμπιακός θέλει το νταμπλ, ο ΠΑΟΚ θέλει ένα τρόπαιο για να κλείσει καλά η χρονιά. Όποιος είναι πιο έτοιμος και κάνει τα λιγότερα λάθη θα το κατακτήσει. Είναι και θέμα ημέρας. Έχει σκαμπανεβάσματα ο ΠΑΟΚ, έκανε πολύ καλούς αγώνες, αλλά μετά έκανε κοιλιά. Ο τελικός είναι διαφορετικό ματς. Δεν θα υπάρχει ρεβάνς και πρέπει να είσαι αποφασισμένος.

Θεωρώ ότι θα είναι κλειστό παιχνίδι. Θα φοβάται η μία ομάδα την άλλη, δεν θα θέλουν να ρισκάρουν. Δεν μου λέει κάτι που θα γίνει στο ΟΑΚΑ, είναι ουδέτερο στάδιο στην ουσία».

Σχετικά με τους παίκτες που ξεχωρίζει από τις δύο ομάδες υπογράμμισε: «Από τον Ολυμπιακό ο Ελ Αραμπί είναι δεινός σκόρερ και δημιουργεί πολλά προβλήματα. Από τον ΠΑΟΚ μου αρέσει πολύ ο Τζόλης, που, όμως, τώρα δεν τον βλέπω συχνά».