Αβραάμ: «Πρώτα το νταμπλ, μετά οι συζητήσεις»

Πάθος για την κατάκτηση ενός ακόμη νταμπλ από τον Ολυμπιακό από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Τι είπε για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ και για το θέμα της συνέχισης της καριέρας του ο αρχηγός των Πειραιωτών. 

Αβραάμ: «Πρώτα το νταμπλ, μετά οι συζητήσεις»

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό και μίλησε για τη μεγάλη θέληση που έχει η ομάδα του να κατακτήσει ακόμη ένα τρόπαιο.

Θυμήθηκε τον πρώτο του τελικό, το περίφημο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το 2009 με τα... ατέλειωτα πέναλτι («παίζαμε...πόλο», είπε γελώντας), ενώ για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του και στη νέα σεζόν δήλωσε ότι όλοι είναι αφοσιωμένοι τώρα στον τελικό και αργότερα θα ληφθούν αποφάσεις για το δικό του θέμα με στόχο το καλύτερο για την ομάδα.

Ο Αβραάμ ρωτήθηκε από το fosonline.gr αν θα συνεχίσει και του χρόνου με στόχο να κατακτήσει το ένατο πρωτάθλημα και το πέμπτο νταμπλ της καριέρας του! « Αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας έναν τελικό και δεν θα ήθελα να αναφερθώ. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις και θα γίνει το καλύτερο για την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό τόσα χρόνια και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Τον προπονητή, τον πρόεδρο, τον κόσμο. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, με το δικό μου θέμα θα ασχοληθούμε μετά τον τελικό».

Για το παιχνίδι του Σαββάτου: «Είναι πολύ σημαντικό ματς και για εμάς και για τον κόσμο μας. Παίζουν ρόλο η προετοιμασία και η τακτική, αλλά το πιο σημαντικό είναι το πάθος και η αποφασιστικότητα. Τα έχουμε δείξει στο παρελθόν, όλοι δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας κι αυτό θα κάνουμε και τώρα. Θα δώσουμε τα πάντα για ένα στόχο που θέλουμε να κατακτήσουμε και τον είχαμε θέσει εξ΄αρχής. Η χρονιά είναι επιτυχημένη με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά θέλουμε και έχουμε την υποχρέωση να την κλείσουμε καλά με το νταμπλ».

Για τις λεπτομέρειες του αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε δείξει σταθερότητα και ισορροπία, διαθέτουμε ποιότητα και βάθος σε όλες τις γραμμές. Όποιος μπαίνει να παίξει γνωρίζει τι πρέπει να κάνει και τι ζητάει ο προπονητής. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και φυσικά θέλει μεγάλη προσοχή, αλλά εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα και το παιχνίδι μας».

Για τη δίψα στην ομάδα: «Κίνητρο για εμάς είναι μόνο και μόνο η φανέλα που φοράμε. Παίζουμε στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μία από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Έχουμε εδώ ό,τι θέλει να έχει κάθε ποδοσφαιριστής. Επιθυμία όλων είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, διψάμε για τίτλους. Είμαστε υποχρεωμένοι και αυτή τη φορά να τα δώσουμε όλα για εμάς, για τον κόσμο και για όσους αγαπούν αυτή την ομάδα».

Όσο για την πρώτη του παρουσία σε τελικό με τον Ολυμπιακό, εκείνο το απίθανο ματς με την ΑΕΚ που κρίθηκε στην ατέλειωτη διαδικασία των πέναλτι: «Ναι, ήταν ο πρώτος μου τελικός. Πίστευα, τρομάρα μου, ότι θα είναι κλειστό παιχνίδι και τελικά φτάσαμε να παίζουμε πόλο!. Σίγουρα κάθε τελικός είναι δύσκολο ματς, όπως θα είναι και τώρα. Εξαρτάται από τη θέληση και την αποφασιστικότητα που θα έχει η δική μας ομάδα».