Χασάν: «Το καλύτερο γκολ στην καριέρα μου» (vid)

Το εκπληκτικό γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες (1-1) ξεχωρίζει ο Αχμέντ Χασάν ως το πιο όμορφο και ιδιαίτερο της καριέρας του.

Χασάν: «Το καλύτερο γκολ στην καριέρα μου» (vid)

Ο Αχμέντ Χασάν μίλησε στο Olympiacos TV για την ισοπαλία (1-1) επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες για το Κύπελλο Ελλάδος, τονίζοντας πως δεν ήταν κακό αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πανέμορφο γκολ που σημείωσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αιγύπτιου:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ξέρουμε πως πρέπει να περάσουμε στον τελικό. Πως πρέπει να προκριθούμε και θα κάνουμε τα πάντα για αυτό. Δεν είναι ένα κακό αποτέλεσμα διότι μετράει ότι βάλαμε γκολ εκτός έδρας.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν η πιο μεγάλη δυσκολία. Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια γήπεδα. Βέβαια όταν δεν παίζεις καλά πρέπει να κερδίζεις».

Για το γκολ που πέτυχε και αν είναι στα καλύτερά του: «Είναι ένα από τα καλύτερα γκολ μου. Είμαι ευγνώμων για το γκολ αυτό. Είναι στα καλύτερά μου μαζί με αυτό που είχα πετύχει στην πρώην ομάδα μου, τη Μπράγκα. Το ξεχωρίζω όμως αυτό το γκολ (με ΠΑΣ) ως από το πιο όμορφο και το πιο ιδιαίτερο».

Θυμηθείτε το εκπληκτικό γκολ του Αιγύπτιου, το οποίο αποθεώθηκε και σε διεθνή ΜΜΕ!