«Ξεχάστε τον Εμπαπέ, δείτε το γκολ του Χασάν»! (vids)

Θαυμασμός σε διεθνή ΜΜΕ για το γκολ που πέτυχε ο Αχμέντ Χασάν στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννενα! 

«Ξεχάστε τον Εμπαπέ, δείτε το γκολ του Χασάν»! (vids)

Μπορεί ο Κιλιάν Εμπαπέ να ήταν ο πρωταγωνιστής για τη νίκη της Παρί επί της Μπάγερν με τα δύο γκολ του στο Μόναχο, αλλά σε ιστοσελίδες του εξωτερικού γίνεται ειδική αναφορά και προβάλλεται το video με το υπέροχο γκολ που σημείωσε στους «Ζωσιμάδες» ο Αχμέντ Χασάν, με το οποίο ο Ολυμπιακός απέφυγε την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννενα και παρέμεινε φαβορί για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Για παράδειγμα η ιστοσελίδα So Foot. com έχει ειδικό θέμα για το γκολ του Αιγύπτιου άσου με το «ψαλίδι» μετά τη σέντρα του Φορτούνη, τονίζοντας ότι ο Εμπαπέ ήταν αυτός που έλαμψε στη βραδιά στο Champions League αλλά το ωραιότερο τέρμα σημειώθηκε στην Ελλάδα από τον σέντερ φορ του Ολυμπιακού.

Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για μία εξαιρετική έμπνευση του Χασάν και ένα φανταστικό γκολ που μέτρησε αποφασιστικά στην έκβαση της αναμέτρησης και φέρνει τον Ολυμπιακό πιο κοντά στον τελικό. Κι είναι κάτι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή που έχει σημειώσει πάρα πολλά ωραία και κυρίως καθοριστικά τέρματα στη θητεία του στην ελληνική ομάδα.