ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-1: Γκαρσία: «Θα ήθελα να παίζουμε διαφορετικά» (vid)

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ και παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να παίζει διαφορετικά η ομάδα του.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-1: Γκαρσία: «Θα ήθελα να παίζουμε διαφορετικά» (vid)

Με ένα γκολ του Μουργκ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το ΟΑΚΑ επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΚ και είναι αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Πάμπλο Γκαρσία μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, αλλά τόνισε ότι θα ήθελε η ομάδα του να παίζει διαφορετικά, όμως πρέπει να προσαρμόζεται στις συνθήκες του κάθε αγώνα.

Αναλυτικά ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε:

Για το τι είπε στον Πασχαλάκη: Είναι πράγματα του ποδοσφαίρου. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ένα στοιχείο της ομάδας δεν βρίσκεται σε καλή μέρα ή δεν του πάνε τόσο καλά. Δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι έτσι και να παίρνεις την ευθύνη και να αγωνίζεσαι. Εγώ πάντα είμαι μαζί με τους ποδοσφαιριστές μου και θα κάνω τα πάντα για τους ποδοσφαιριστές. Μιλάμε για τον ίδιο Πασχαλάκη που έχει κερδίσει πρωτάθλημα και Κύπελλα.

Για το αν θυσίασε κάτι: Νομίζω ότι κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και κάθε περίοδος είναι διαφορετική. Εμείς προσπαθούμε να προσαρμοζόμαστε με κάθε αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Ως προπονητής μπορώ να πω ότι θα ήθελα η ομάδα μου να αγωνίζεται διαφορετικά. Μιλάμε για μία συγκεκριμένη στιγμή που ζητούσε κάποια πράγματα. Το ποδόσφαιρο δεν έχει ένα δρόμο. Πρέπει πάντα να προσαρμόζεσαι και να βλέπεις τι απαιτήσεις έχει το κάθε παιχνίδι.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας